27.02.2026 - 16:11

Takip Et:

Orkun yoksa Oh var!

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in yirmi dördüncü hafta maçında deplasmanda Kocaelispor ile karşılaşacak.

Kocaelispor maçı öncesi siyah-beyazlılar Orkun Kökçü sarı kart cezası, El Bilal Toure ve Emirhan Topçu da sakatlıkları sebebiyle Kocaelispor'a karşı forma giyemeyecek.

Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın sarı kart cezası sebebiyle kulübede olamayacak. Sergen Yalçın'ın yerine kulübe de Murat Kaytaz takımı yönetecek.

Beşiktaş'ta Orkun Kökçü'nün yokluğunda teknik ekip skor üretme sorununu Oh ile çözmeyi düşünüyor.

Beşiktaş'ta Güney Koreli golcü Hyeon-gyu Oh, oynadığı 3 maçta 3 kez rakip ağları sarsmayı başardı.

Siyah-beyazlıların devre arasında renklerine bağladığı Oh, Alanyaspor ve Başakşehir maçlarının ardından geçen hafta da Göztepe karşısında gol bulmayı başardı.

Siyah-beyazlı taraftarların sevgisini kısa zamanda kazanan 24 yaşındaki santrfor, Kocaelispor maçında da takımının gol yollarındaki en büyük kozu olarak dikkati çekiyor.

duhuliye.com

HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
 

YORUMLAR (5)

Cengizzz
27.02.2026 - 18:07

Cengizim halleder

Yanıtla Beğenme (0)
metin
27.02.2026 - 16:39

bir insan zihnini kontrol altında tutmalıdır dişlerini gıcırdatmalı dilini damağına bastırıp bir an bile boş bulunmamalı ve bende böyle yaptım bu çaba yüzünden ter içinde kaldım ve sonunda kendimi bırakıp rahatladım ve bir OHHHH çektim. bir oh da panter ersin için çekiyorum o halde şu sonuca varıyorum yarın kazanıp oh çekeceğiz.

Yanıtla Beğenme (3)
m_zileli
27.02.2026 - 16:39

Yeneriz. Hıc kuşkum yok.

Yanıtla Beğenme (0)
1903
27.02.2026 - 16:32

orkun yoksa kartal kayra var, umarım sergen salihi tercih etmez bu sefer

Yanıtla Beğenme (1)
Hudiny Memo
27.02.2026 - 16:29

Yine gol atacak gibi bir his var içimde, ve yine jeneriklik olursa şaşmam, jeneriklik olması da şart değil ama adam şapkadan tavşan yerine fil çıkarıyor, çok farklı bir santrfor, tarz olarak eşi var mı bilmiyorum

Yanıtla Beğenme (0)