Kick platformunda yayın yapan e-sporcu Remzi Kamalak, Beşiktaş'ın yeni transferi Orkun Kökçü'ye açık bir şekilde küfür ve hakaret etti.
Kick platformunda yayın yapan e-sporcu Remzi Kamalak, Beşiktaş’ın yeni transferi Orkun Kökçü hakkında yaptığı yayın sırasında açık şekilde küfür ve hakaret içeren ifadelerde bulundu. Büyük tepki çeken olay sonrası hem taraftarlardan hem de Beşiktaş yönetiminden sert tepkiler geldi.
Taraftarlardan; "Yapılan bu büyük saygısızlık ne futbolun ne de ekranların içinde vardır." tepkisini alırken Beşiktaş yönetiminden de tepki geldi.
Beşiktaş iletişim kordinatörü Bülent Ülgen sosyal medya hesabı x üzerinden yaptığı paylaşımda:
"Orkun Kökcü'ye uzanan dillere terbiye, ahlak ve şeref takviyesi yapmak lazım. Adalet mülkün temelidir. Herkesin bir telefon kamerası ile yayıncı olabildiği bu dünyada işimiz zor ama yılmak da yok!!!" sözleriyle tepkisini gösterdi.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından hakarette bulunan kişi hakkında FUT Esports takımından bir açıklama geldi. FUT Esports takımı:
"DEĞERLİ KAMUOYUNUN BİLGİSİNE
Yayıncı ekibimizden Remzi Kamalak ile olan iş birliğimiz, yapılan iç değerlendirmeler sonucunda süresiz olarak askıya alınmıştır. Ayrıca, disiplin kurallarımız doğrultusunda kendisine cezai yaptırım uygulanmıştır.
FUT Esports olarak; topluluk değerlerine, saygı ve sorumluluk ilkelerine sıkı sıkıya bağlı kalmaya devam edeceğimizi kamuoyuna saygıyla duyururuz." sözleriyle oyuncunun takımdan ihraç edildiğini duyurdu.


duhuliye.com
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (13)
Bunlara hakettiği ile muamele edilmezse tekrarı artarak gelir...
öyle özür dileyerek herşey bitiyomu, lan mg oğlu. Agzına gıçına sahip çıkamıyosan yayın yapmayacan , Büyük Beşiktaş camiası bu yaptığını ahlaksızlığı unutmayacak az sabret, 😡😡Orkun Beşiktaş ın çocugudur dil uzatanın dilini keser bu büyük Beşiktaş taraftarı
Allahın kamalağı. Gıskanç kopek. Tipsüz sıratlu, işaret, kenafir gözlü. İnşallah Orkun dava açsın da sana, donuna kadar alsın. Sonsuz gaz meydanlarda... 😁
Tamam da... Neden küfür etti? GS'ye değil de BJK'ye geldigi için mi? Bukadar para ettiği için mi? Neden yani? Küfür etmesinin sebebi ne? Saçma tamam da... NEDEN???
Ulke ahlaki olarak bitmis, kufur normal olmus ne yazikki
Söylediklerinin kölesisin, söylemediklerinin efendisisin demiş Konfüçyus. Her şeyi yap sonra özür dile, böyle bir dünya yok.
Bu kadar basit mi yani bu herife dava açılmayacak mı?
Ölüm tehditleri başlamıştır, görüldüğü yerde kolları ayakları kırılsın
Yeni moda yap yap özürdile pişmanım de konu kapansın. Yok öyle dünya şimdi taraftar da her platformda sana saldırsında gör.
Özürlük iş değil direkt olarak dava açılmalı kulüp tarafından ve kazanılabilecek yüklü tazminat olmalı bu para da Orkun transferinde kullanılmalıdır.
Ağlama aslanım ağlama. Önce yap sonra özür dile.
Kaptan Necip’e sövüp duran benzer evlatlar da ders çıkarsın.