☰
✕
Futbol

''Orkun'u Arsenal'a götürürdüm!"

Beşiktaş'ın Belçikalı yıldızı Leandro Trossard, TRT Spor'a verdiği özel röportajda takım arkadaşı Orkun Kökçü hakkında övgü dolu ifadeler kullandı. Trossard, Arsenal'a götürmek istediği Beşiktaşlı futbolcunun Orkun Kökçü olduğunu söyledi.

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Leandro Trossard, TRT Spor Beşiktaş muhabiri Mustafa Korkusuz'un sorularını yanıtladı. Belçikalı oyuncu, eski takımı Arsenal ile Beşiktaş arasında yapacağı hayali transfer tercihlerine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"Orkun'u Arsenal'a götürürdüm"

Mustafa Korkusuz'un, "Arsenal'a hangi Beşiktaşlı futbolcuyu götürmek isterdin, şampiyon Arsenal'dan hangi futbolcuyu Beşiktaş'a alırdın?" sorusuna Trossard şu yanıtı verdi:

"Orkun'u Arsenal'a götürürdüm. Arsenal'da çok fazla iyi oyuncu var ama Martin Odegaard ya da Bukayo Saka'yı isterdim."

"Sizi bir pasla kaleciyle karşı karşıya bırakabiliyor"

Orkun Kökçü'nün futbol zekâsına ve teknik kapasitesine özellikle dikkat çeken Trossard, milli futbolcuyla aynı takımda oynamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

"Orkun, çok zeki bir oyuncu. Hem sağ hem sol ayağı çok iyi. Sizi bazen bir pasla kaleciyle karşı karşıya bırakabiliyor. Futbolda en iyilerle oynamak her zaman avantajdır. Orkun ile beraber oynadığım için çok mutluyum."

duhuliye.com
 

www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026 

{ "vars": { "account": "GTM-T3XXFJ6" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }