Fikret Orman ve ekibine göre kulüple alakası olmayanlar taraftarları provoke ediyor. Amaç 2019'daki seçimler öncesinde yönetimi zor durumda bırakmak

Kaybedilen Sivasspor maçı sonrasında suların durulmadığı Beşiktaş'ta yönetim adeta ateş altında. Vodafone Park tribünlerinden yükselen, "Fikret Orman paralar nerede", "Fikret gol gol gol", "Yönetim bu takım senin eserin" şeklindeki tezahüratların, kulüple alakası olmayan kişiler tarafından yapıldığına inanılıyor. Fikret Orman ve ekibine göre taraftarları provoke eden bu grubun, yönetimi 2019 seçimleri öncesinde zor durumda bırakmak isteyen kişiler tarafından desteklendiği iddia ediliyor. Taraftarla arası açılan ve başarısızlıkların sorumlusu olarak hedef gösterilen Başkan Orman'ın, bu kişileri ortaya çıkarmak için çalışmalara başladığı da gelen bilgiler arasında.

Sağduyu çağrısı

2004'te başkanlık yapan Serdar Bilgili'nin istifa etmesine benzer bir sürecin işlemesi de yönetimi tedirgin ediyor. Dönemin başkanı Serdar Bilgili, 2003-04 sezonundaki F.Bahçe maçında taraftarların kendisine ağır küfürler etmesi sebebiyle görevinden istifa etme kararı almıştı. Beşiktaş'ın çok zor durumda olduğu dönemde görevi devralan, 'FEDA sezonu' ile birlikte başlattığı çalışmalarla takımın ligde ve Avrupa'da büyük başarılar elde etmesini sağlayan Başkan Orman'ın, yakın çevresine "Gerçek Beşiktaş taraftarı hizmetlerimizi unutmaz, nankörlük yapmaz. Bu taraftar yeri geldi 14 sene şampiyonluk bekledi. Dönemimizde başarıdan başarıya koşan, Beşiktaş'ı Avrupa'da marka hâline getiren bu takımı ilk fırsatta baltalamak isteyenlere izin vermeyeceğim" dediği öğrenildi. Öte yandan Başkan Orman'ın önümüzdeki günlerde bir basın açıklaması yaparak, taraftarları sağduyulu olmaya çağırmanın hazırlıklarını yaptığı da kulüpten sızan haberler içinde.

Tolgay'ın taliplisi çok

Alacakları sebebiyle kulübü UEFA'ya şikâyet eden ve kadro dışı bırakılan Tolgay Arslan'ın talipleri artıyor. Hem Fenerbahçe'nin hem de Galatasaray'ın ilgilendiği yıldız oyuncu ise Türkiye'de artık oynamak istemiyor. Tolgay Arslan'ın devre arasında kendisini isteyen Stuttgart ya da Leverkusen'de forma giymeye sıcak baktığı öğrenildi.

Haber Kaynağı: Türkiye