Mali kongre için çalışmalarını aralıksız sürdüren Fikret Orman, dün Ankara'da kongre üyeleriyle buluştu.

Görev yaptığı 8 yılda büyük başarılara imza attıklarını belirten Fikret Orman, "Bazı kişilerin engellemelerine rağmen, Beşiktaş'a büyük hizmetler vermeye çalıştık. Futbol takımımızı Şampiyonlar Ligi'nde Avrupa'nın en önemli markalarından biri haline getirdik. Ancak görev yaptığımız son iki yılımızda inanılmaz olay ve engellemelerle karşı karşıya kaldık. Bu karalama ve engellemelerle ilgili gerekli açıklamayı günü geldiğinde yapacağız" dedi.

Ağustos ayında yapılması beklenen Mali Genel Kurul'da güçlerini göstereceklerini belirten Orman'ın ''Yeni yönetim hem bizi eleştirip hem bizim taraftar kampanyalarımıza benzer işler yapıyor. Ayrıca kulübün idari işlerini halen bizim dönemimizde orada olan insanlarla yapıyorlar. Seçimden önce "güçlü başkan, güçlü yönetim'' diyorlardı. Ama Beşiktaşlılar henüz güçlü başkan göremedikleri gibi sürekli mazeret üreten bir başkan ve yönetimden de şikayet etmeye başladılar. Güneş balçıkla sıvanmaz. Beşiktaş kongre üyeleri bana ve arkadaşlarıma sahip çıkacaklardır. Bundan hiç şüphem yok. Asıl hesabı biz soracağız'' diye konuştu.

Anadolu Beşiktaşlılar Derneği eski Başkanı Yücel Biçer de yaptığı kısa konuşmada Fikret Orman'ın arkasında oldukları mesajını verdi. Yaklaşık 4 saat süren görüşmenin ardından Fikret Orman kongre üyeleriyle tek tek sarılarak fotoğraflar çektirdi.

Duhuliye.com