İşte Orman'ın yaptığı açıklamalar:

-BU SENE ŞAMPİYON OLACAĞIMIZA İNANIYORUM-

"Şampiyon olacağımıza inanıyorum. Beşiktaş'ın oynadığı oyundan mutlu değildim ama şu anda mutluyum. Ligin başları olmasına rağmen 3 mağlubiyete ulaştık. Bu ligde de çok şey olacak gibi gözüküyor. Beşiktaşlılar endişe etmesin, bu sene şampiyon olacağımıza inanıyorum. Devre arasında eksik bölgelere takviyeler yapacağız. Her devre arasında hamleler yaptık, bu senede eksiğimiz varsa gerekeni yapacağız."

-KİMSE BEŞİKTAŞ'I ZEDELEMEYE ÇALIŞMASIN-

"Son zamanlarda finansal konular gündeme geliyor. Beşiktaş bizim aldığımız dönemden bu yana sıkıntı yaşıyor. Hiçbir zaman rahat bir kulüp olmadık. Şu anda da Türkiye'nin finansal olarak en iyi kulüplerinden bir tanesidir. Sıkıntılarımız var mı? Var. Döviz kurlarından dolayı sıkıntılar oldu. Yönetim kurulu olarak finansal durumlarla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. 200 Milyon TL'nin üzerinden ödemeler yaptık. Kur zararları yaşadık. Lisanslarla alakalı sıkıntılarımız yok. Koca koca holdinglerde sıkıntılar var. Beşiktaş'ın da sıkıntıları var. Kimse bunu gündemi getirerek Beşiktaş'ı zedelemeye çalışmasın"

-DEVRE ARASINDA TAKVİYELER YAPACAĞIZ-

"Teknik konularda yorum yapamam. Mevki belirtmek doğru olmaz. Her mevki için çalışmamız var. Devre arasında takviyeler yapacağız"

-ALANYASPOR'A YAKIŞMADI, AYIP-

"Love için belirli bir ödemeler vardı. Onları da yaptık. Kızgınlıkla yapılmış bir açıklama diye düşünüyorum. Değerli dostlarımıza yakışmadı. Ayıp. Bunları böyle servis etmek yakışmadı. Üzüldüm. Diğer anadolu kulüplerinden alacaklarımız var. Bir gün çıkıp açıklamadık. Çarşamba olan şeyi Perşembe basına servis etmek hoş değil. Biz de ödemelerini yapar, mevzu kapanır"

-BU HAFTA ÖDEMELERİNİ YAPARIZ-

"Basketbol takımını ben de duydum. Bugün İcra Kurulu toplantısı vardı. Onları da gündeme getireceğiz. Ödemelerinde eğer bir gecikme olmuşsa bu hafta ödemeleri yaparız."

Haber Kaynağı: HABER1903