Beşiktaş’ın istediği milli futbolcu için süreç menajer talebi nedeniyle yavaşladı.
Salih Özcan transferinde bonservis sorununu çözen Beşiktaş, bu kez de menajer engeline takıldı.
Beşiktaş, orta saha transferinde Borussia Dortmund forması giyen Salih Özcan'ı gündemine almıştı.
28 yaşındaki futbolcunun Borussia Dortmund ile olan bonservis sorunu çözüme ulaştı ancak siyah-beyazlılar, oyuncunun menajerinin tavırlarından dolayı büyük rahatsızlık yaşadı.
Borussia Dortmund'da yaklaşık 2 milyon 500 bin euro ücret kazanan Salih Özcan'a Beşiktaş aynı rakamı önerdi.
Yıldız ismin menajeri ise yıllık 4 milyon euro talep etti.
Salih Özcan, bu sezon 4 maçta toplam 23 dakika süre aldı.
Sabah
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (81)
Yaaaa siz kafayımı yediniz. Bu adama 2.5 milyon para mı verilir. Bu adam ne oynamış. Bu paraları alacak. Beşiktaş süper emeklilik müessesesi mi. Kardeşim gidin dünyanın her yerinde oyıncu dolu. Demir Ege bu adamdan daha mı kötü.
Orta saha da bunun gibi 5 tane var defansa al sol kanat al forvet al kaleci al orta saha iyi zaten şampiyon olamayız
Orada ne alıyorsa aynı paranın 5 kuruş fazlasını vermeyin..Menajerle değil futbolcuyla muhatap olun..Bu kadar para edecek biri değil.
Başından beri diyorum, almayın bu adamı gerek yok. Ama alacaksanız da adam Orkun'un aldığı maaşı biliyor. O da ona yakın birşey ister tabii ki
2 milyon € bile fazla. 2 milyon €ya Koçoraşvili alınır
@KARTALGÖZÜ yerli oldugu icin bu kadar naz yapiyor yoksa orta saha dan bol ne var
Ne oynayacagi belli degil, takiminda sure alamiyor. Bunu oynatacagina demiregeyi oynat bedava
Bu adama değil 4 , 3 bile verilmez. Yıllarca düşüşte zaten. Açıkçası ülkemizde zenginlere vergi cenneti olunca maksimum 1.5 - 2 arası bir rakama anlaşılmalı. Futbol oynamayı seven ve isteyen oyuncularla hedefe ve yapılanmaya gitmeliyiz. Bir de Salih Özcan muhteşem güven veren bir oyuncu değil ki ... İyi takımda oyuna giren destek olan yedek olur anc
Almayın abi böyle adamları elinizdeki değerleri yıldızlaştırın , demir ege var kartal kayra var yıl sonunda zaten bedava çok para isterse çizin üstünü gitsin daha çok para verecek bir kulüp bulamaz
Paragöz adam almayın. Yarın para için takımıda satar. 2. Ye oynuyorsa gelsin oynasın
Ya bunlar oyuncuyla anlaṣmadan kulübüyle mi anlaṣmıṣlar peki?
Arkadaş Salih Özcan Dortmund’dan 2.5 milyon euro kazanıyorda ben bunun net kazanç olduğunu düşünmüyorum vergiler falan çıkınca maksimum 1.5 milyon kalıyordur eline çünkü Dortmund rotasyon oyuncusuna 4-5 milyon euro yıllık maaş vermez…
Oyuncuya yıllık 2.5M, menajere 4M €, nasıl kolpa bi haber bu...
Salih özcan 'a 3 verilir + Maç başı prim de koydun mu sorun çözülür
Inanin buna 1.5 bile fazla bunun gibileri ancak Anadolu takimlarda oynar
Dortmund oynamayan oyuncu bjk nasil yildiz diye gelir akil tutulmasi bu adam kartal kayradan pazla bir farki yok
Kesinlikle Besiktasin oyuncusu deyil....Transfer dönemi deyil Komedi seyredioruz...Resmen Vizyonumuzu düsürdü bu yönetim..tam bir acemi birligi
Jean Onana en azından kendi topçun, onu oynat. Hemen hemen aynı seviye. O da milli o da milli. Hantal, yan pas geri pas, asist ve gol yok. Sonuç aynı.
Bence yönetim 2 orta saha oyuncusu alacak ve bundan dolayi agir pazarlik yapiyor. Orta sahanin birisi yerli olursa elimiz rahatlar. Bence 1-2 güne cözülmeli bu transfer.
3, 3,5 gibi bitirelim artik. Bonservis vermiyoruz, yerli ve takima katki saglayacak bir oyuncu. 4 fazla diyen arkadaslar neyin kafasini yasiyor acaba. Orkun 5, Abraham 7 Rafa 6 aliyorken Salihe 2,5 razi olsun demeniz cok komik bence. yaz transfer dönemini beklese 4-5 rahat alir bir yerden. Bizim ligin kalitesi ortada seneye avrupaya gidecekmiyiz belli degil. Oyuncunun parada sorun cikarmasi bence gayet normal bizim yönetim 2-3 kurusun hesabini yaparken daha fazla para harcayi kontejana zarar vererek transfer yapacak farkinda degiler. 3,5 desen bence hemen imzalar. Yada 3+Bonus eklesek te olur bu is. Herseyi taraftar mi düsünmesi lazim aq.
Yürü lan git 3 milyon euro istiyormuş 1,5-2 neyine yetmiyor sermayedenmi zarar edeceksin açıkcası gelmek istemiyorum de de anlayalım
3 milyon euro verilebilir. Yabancılara 5-6 veriyorsunuz bu adama da verin.
BU OYUNCUYA bonservis ücreti ve yıllık 2 milyon üzeri sözleşme verilirse bilinki Beşiktaşı soyuyorlar
3 milyon euro verilebilir. Yabancılara 5-6 veriyorsunuz bu adama da verin.
Kendi kulübünden 2.5 Milyon alan ve Beşiktaşlı olduğu söylenen bir futbolcu Beşiktaş dan 4 Milyon istiyor. Birde kendi takımında oynayamazken. Yani artık eskisi kadar performanslı değilken. Beşiktaş böyle futbolculara bu kadar para ödemesin. Kulübü bitirirsiniz.
Salih fb veya gs de oynayabilir mi. Kadroya bile giremez. Biz neden alıyoruz peki.
Ulan bir tek bana mı bomboş bir oyuncu geliyor bu yaa!! Dorukhan toköz ün aynısı anasını satayım hiç bir belirgin özelliği olmayan kartal ve demir egeden çok daha altta bir oyuncu !! Ne uğraştınız ne koşturdunuz şunun için
Güçlü başkan olsa açıktan ödeme yapıp(villa arsa araç vb.) 2,5 milyona imza attırırdı.
Böyle nazlanan, önce anlaşıp sonra imza parası isteyen adamdan hayır gelmez, bırakın gitsin Alman 2.liginde 500 bine oynasın
En fazla 2,8 verirsin gelir oynar. Uymuyorsa uymuyor.. Yeni bir Atiba, Josef, Veli Kavlak bakar bulursun.. Beşiktaş ta maas skalası çok gereksiz arttı..
Haber doğruysa, bir taraftar olarak kesinlikle yıllık 4 milyon euro verilmesine razı değilim. 2-2,5 milyon euro arası garanti verilir. İlave olarak da ulaşılabilir bonus eklenebilir. Oynadığı her 15 maç için 300 bin euro teklif edilir. Çalışır 45 oynarsa yıllık kazancını 3 milyon euronun üzerine yükseltir.
Hiç uğraşmayın bırakın bakalım sezon sonu kaça gidecek pislik aç gozluler alt yapıdan bakın kartalı, demir ege yi deneyin bunlara para kaptırmayın sanki bulunmaz hint kumaşı vasatın teki
Sezon sonu 500 bine köln tipi kümede kalmaya oynayan takımlardan birine gider anca o
Demedimmi ben. Okuyanlar bilir. Orkun ile aynı ücreti isterim diyecektir. Dortmundda 3.yedek pozisyonunda milli takımda da 3.yedek pozisyonunda bir adam Beşiktaşın kıymetlisi. Necipten iyi. Şu anda iyidir.Necip onun yaşındayken daha iyi idi. Bu kadar söyleyeyim. Gerisini siz düşünün. Ben olsam yıllık 2,5 milyon euro da vermem. Orada kazanıyormuş, vergisini de kendi ödüyordur. Çıplak 1,5 diyelim. Bizden 4 istiyormuş VERİP DE ALAN BEŞİKTAŞLI DEĞİLDİR. O derece söylüyorum. Yapmayın. Demir Ege ve Kartal var. Demir Egede milli takımda. Onlar Almanyada diye öncelik alıyorlar. Dilleri filan var. Hocayla konuşuyorlar. Hakan Çalhanoğluda gurbetçileri öneriyor. Oynattırıyor filan. Oralara kadar girmeyeyim. O yüzden Demir Ege şans bulamıyor. Grupçuluk var. Beşiktaşlıları almıyorlar. Semih milli takıma gittiği zaman oynamıyor diye dedikodu yapanlar zaten bunlardı. Kendileri oynamıyor ama seni öne sürüyorlar. Öyle kötü art niyetli bir sürü fare var orada. Bakın eski fenerli yeni rizeli düğün yaptı. Tek fenerli yoktu düğününde. Neden. O adam neden milli takımda. Grupta olduğu için. Grupçular gitti düğününe. ANLAYIN ARTIK. Bölündük,parçalandık, her yerde böyle. Sporda bu açıkça görülüyor. fener veya gs. isteseydi zaten Salih bize gelmezdi. Beşiktaşlı filan değil. Bence futbolcu da değil. Kusura bakmasın kimse. BU PARAYI VERİP BUNU ALANLARIN VEBALİ BOYUNLARINADIR. Sergen gençleri koruyormuş, altyapı ile ilgileniyormuşmuş. Altyapıda ona görev verip antrenör yaptı BEŞİKTAŞ, oradan geliyor. Yoksa sergenin kimseyi taktığı, katkı verdiği filan yok. Hocalar söylüyor. Altyapıdan Serdar Hoca öneriyor. Deneyin diye gönderiyor. Siz hiç altyapı maçı seyrettiğini gördünüzmü sergenin. Ole bile gidip izliyordu. Bu yardımcılarım ilgileniyor. Bitti. Kim sanıyorsa kendini. Böyle birileri futbolumumuzu yönetiyor. Allah yardımcımız olsun. İyi dayanıyor taraftar.
Doğru haber ise 4 milyon falan çok fazla şu an için gerek yok demir ege, kartal, salih, orkun, ndidi ile sezonu tamamla
Bitmeyen dertler.. güya ara oyuncu almayacak oynayan oyuncu alacaktık. olmayan paranla nasıl transfer yapacaksın. böyle süründürürler adamı. dortmund zaten oyuncudan vazgeçmiş o bile inat ediyor bonservis diye. Artık uçağa bindir gel devri Beşiktaş için kapandı. ANÇ ile başlayan Beşiktaş'ı bitirme projesi de başarıyla devam ediyor.
Sakın fazla vermeyin. Salih 2,5 mşlyon da etmez. Kaç sene önce oynar diye o paraları vermişler olmamış. Niye 2,5 milyon teklif ediyorsunuz. Gelmezse gelmesin.
Bu ne aç gözlülüktür? 4 Milyon Euro ne oluyor? Almanya'da futbolcular vergi ödüyor, yani eline geçen para 1.375.000 Euro. 3 katı maaş istemek ne demek?
sezon sonu kontratı bitiyor dünyanın hiç bir takımı salihe 750 binden fazla vermez olurda dordmund sözleşme yenileyelim dese 500 binden fazla vermez gelsin 1-1250 bandında para alsın oynasın , aklını başına alsın menejer tuzağına düşmesin
Biraz kaliteyi arttırıp daha iş yapacak topçular mı baksanız ben buna asgari ücret bile vermem gidin Trabzonspor gibi Göztepe gibi samsun gibi tanınmamış ama iş yapma ihtimali olan topçular bakın bu futbolun bile kendisini bırakmış adamlardan vazgeçin
Zaten hazır, oynayan bir oyuncu değil, 11 e gireceği bile garanti, değil, gelirse fazla zorlamadan sakatlık, sezonu kapatma riski çok yüksek
Sene sonu 1 milyona bir yerle anlaşır
4 milyon Euro verilecek futbolcu değil. Beşiktaş’ı sömürülecek bir kulüp olarak mı görüyorlar. Alıştılar, Hüseyin Yücel, im Mobileye ve Rafa Silva’ya, 6 milyon, Serdal Adalı Abraham’a 7 milyon maaş verince hepsinin iştahı kabardı. Bence Beşiktaş’da mali durum düzlüğe çıkana kadar en yüksek ücret 2, 2,5 arasında olmalı. 4 milyon maaş verilir, yarın gerekli verim alınmadığında elde kalır. Yüksek ücretten kaçınmak gerekir.
Süreç hızlı mı gidiyordu ki, menajer talebiyle yavaşlasın. Beceriksizliklerine gülsek mi, ağlasak mı?
Takımda yedek olacak oyuncuya neden 2.5 milyon veriyoruz. Adam 2.5 milyonu da kabul etmiyor bir de. Tabi Orkun'a 5 verirsen adam da ister. Almayın sakın bu paragözü. Demir Ege ile Kartal bundan daha iyi.
Almayın sakın...Ndidi yeter orada, yedek Demirege ile sezon sonuna kadar idare eder...
4 milyon falan diye medyaya servis edip 2.5-3 milyona bağladık algısı prşindeler... gelecek sezon bu almanya da buna verecekleri yıllık ücret 600-700 bin euro u bir kuruş geçmez... ne 2.5 milyonu... ederi en fazla 1-1.200 milyon euro.. o bile çok.. bence bunu transfer etmenin hiç bir manyığı yok.. öyle yıllık 2-3 milyon euro lar verilirse ben acaba arada parayı cebe kim atıyor diye düşünürüm