"ZIT İKİ TAKIM"

"Beşiktaş ve Alanyaspor arasında gerçekten nitelikli bir 90 dakika izledik. İki takımın oyun anlayışları tamamen zıt. Konuk takım tamamen topa odaklanırken Beşiktaş fiziki mücadele ile işi götürmeye çalıştı."

"TELEFONA BİLE BAKAMADILAR"

"Ligin en iyi takımına karşı deplasmanda oynanan cesur oyun pozitif bulundu ki tribünler büyük bir coşku içindeydi. Seyirciye telefonuna dahi bakma fırsatı vermeyen bir oyun izletti ilk 45 dakikada Beşiktaş. Son derece yüksek tempolu agresif bir pres oyunu..."

"TEST MAÇI"

"Hoca muhtemelen şu anda kim bu oyuna uygun kim değil onu test ediyordur. Bugün Valerien Ismael, 'İyi bir takımı 4-1 yendim, skoru güzel oyunla aldım, bazı oyuncularımdan ekstra verim aldım.' diyebilir."

"HERKES İKNA OLMUŞ"

"Tarif edilebilir bir oyun var mı? İki maç sonunda kesinlikle var. Bu oyunu devam ettirebilmeniz bazı kriterlere bağlı. Oyuncular ve tribünler ikna olmalı ki; görüyoruz ki olmuşlar."

"RAKİPLER İÇİN CAYDIRICI"

"2 maç özelinde şunu gördük ki bu oyun tribünlere heyecan verdiği gibi rakipler için de caydırıcı olur. Beşiktaş kadrosu, birçok pozisyonda ligin en iyi oyuncularına sahip"

WELLINTON...

"Wellinton kendi yarı alanında zayıf bir stoper ancak takım önde oynadığında arkadaşlarına büyük bir rahatlık sağlıyor."

"RIDVAN İÇİN SOL DIŞ DAHA İYİ"

"Rıdvan'ın sol dış olarak daha iyi bir oyuncuya evrileceğini düşünüyorum. Sol bek için fiziki olarak yetersiz kaldığı zamanlar olabiliyor. Ancak sol dış olarak önünde yeteneklerini gösterebileceği bir alan bulabiliyor."

"BATSHUAYI DAHA ÇOK ATAR"

"Teixeira, bu sistem için geç kalmış durumda. O fiziksel oyun için yeterli olabileceğini düşünmüyorum. Ancak Batshuayi, bu oyunu çok sever. Batshuayi bu sistemde daha çok atar daha çok kaçırır ama bu takıma katkıda bulunur."

Duhuliye.com