Baliç'in sözleri şöyle: 


"Beşiktaş teknik direktör değiştirdikten sonra takım üzerinde ister istemez bir coşku ve istek geldi. Bu her zaman olur teknik adam değişikliklerden sonra. Bu maç coşkulu başladı ve üçüncü bölgede baskı kurmaya çalıştı. Özellikle teknik adam değişikliğinden sonra sistem değişikliği de oldu. Bu sistemin artıları olduğu kadar eksileri de var. Giresunspor daha çok ikinci bölgede bekleyip biraz daha kontratakla çıkmaya çalıştı. Bu Beşiktaş'a yaradı bence. 3'lü defansla oynayan Beşiktaş çok fazla çıktı ileri."

"Giresun neredeyse ikinci yarı hiç rakibini rahatsız etmedi. Yani Beşiktaş ilerde çoğalma anlamında sıkıntı yaşamadı ama Önder hocayla beraber devam eden gol bölgesindeki sıkıntılar hala devam ediyor. Bu sorun hala çözülmedi. Ghezzal da bu maç iyi oynayamadı. Beşiktaş ciddi bir gol sıkıntısı yaşıyor."

"Bu sistemin avantajı ve dezavantajları olabiliyor. Bu sisteme baktığınız zaman bütün sorumluluk kenar oyuncularında oluyor. Rıdvan bu maç biraz etkisizdi. Rosier biraz daha iyi oynadı. Beşiktaş hem orta saha hakimiyeti hem de pozisyon anlamında sıkıntı yaşamadı ama gol de atamadı. Dolayısıyla bir puan alması gayet doğaldı. Giresunspor bu maç biraz daha becerikli olsaydı ya da daha iyi bir takım olsaydı karşısında bu maçı kaybedebilirdi"

"Bireysel performanslar çok önemli. Beşiktaş'a bakıyoruz bireysel performansıyla ön plana çıkan hiçkimse yok. Aslında beşiktaş 7 tane oyuncu ile hücum ediyor ama üretken değilseniz gol atma şansınız yok. Çoğalmada sıkıntı yaşamadı ama hem çok pas hatası yaptı hem de son vuruşları yapamadı."

"Beşiktaş'ın oyuncularının bireysel performansı maç maç değişiyor. Bu maç çoğu vasattı. Ismael hocanın 3. maçı biraz erken eleştirmek için. Yeni teknik adamlar her zaman en tecrübeli isimleri seçerler. Hep bir beklenti var. Ama bireysel performanslar gerçekten çok vasat. Beşiktaş'ın oyuncularında biraz hedefsizlik var artık bırakmışlar sanki."

"Ben Gedson'da şu an çok ekstra bir şey görmedim. Beşiktaş'a gelecekte neler katacak bilemiyoruz. Beşiktaş gol sıkıntısını çok iyi bir ya da iki tane hücum oyuncusu alıp çözebilir.