Yenisezonda kadrosunu kaliteli bir stoper alarak güçlendirmek isteyen Beşiktaş yönetimi çalışmalara başladı. Siyah-beyazlılar, stoper takviyesi için birçok ismi gündemine aldı. Bu isimlerden biri de milli futbolcu Ozan Kabak olmuştu. Yenisezonda kadrosunu kaliteli bir stoper alarak güçlendirmek isteyen Beşiktaş yönetimi çalışmalara başladı. Siyah-beyazlılar, stoper takviyesi için birçok ismi gündemine aldı. Bu isimlerden biri de milli futbolcu Ozan Kabak olmuştu.

Beşiktaş yönetimi, genç savunmacı için ısrarını sürdürüyor. Sezon başında Norwich City'ye giden ancak kötü bir sezon sonrası Schalke 04'e geri dönen Ozan için tüm şartların zorlanması kararı alındı. Alman basınına göre, Schalke 04, Ozan Kabak için gelecek transfer teklifleri değerlendirilecek. 

TEKLİFLER DEĞERLENDİRİLECEK

Sezon başında Norwich City'ye giden ancak kötü bir sezon sonrası Schalke 04'e geri dönen Ozan için tüm şartların zorlanması kararı alındı. Alman basınına göre, Schalke 04, Ozan Kabak için gelecek transfer teklifleri değerlendirilecek.

Alman ekibine transfer olduktan sonra önce Liverpool daha sonra da Norwich City'e kiralanan milli futbolcu yine başka bir takıma gidecek gibi duruyor.
Beşiktaş'ın 22 yaşındaki savunma oyuncusu için çok ilgili olduğu belirtildi. Schalke 04'ün de Ozan Kabak için gelecek her teklifi değerlendirmeye almaya açık olduğu vurgulandı. Alman ekibine transfer olduktan sonra önce Liverpool daha sonra da Norwich City'e kiralanan milli futbolcu yine başka bir takıma gidecek gibi duruyor. Fotomaç'ın derlediği haberlerin devamında, Beşiktaş'ın 22 yaşındaki savunma oyuncusu için çok ilgili olduğu belirtildi. Schalke 04'ün de Ozan Kabak için gelecek her teklifi değerlendirmeye almaya açık olduğu vurgulandı.

Fotomaç