Hayri Ülgen, Beşiktaş'ın Trabzonspor karşısındaki oyunu ve transfer yapılmasını beklediği mevkiler hakkında şöyle konuştu:

"Beşiktaş, Sergen Yalçın olmamasına rağmen; çok akıllı, pozitif bir futbol oynadı. İlk yarının başından itibaren; kontra atağa dayalı oyunu o kadar iyi organize etti ki Trabzonspor'u oyundan düşürdü. Beşiktaş'ın o zaman silahları çıktı. Uzun süreden beri zaman zaman yenemediği Trabzonspor'u; hem iyi futboluyla yendi hem de Trabzonspor'a 3 gol atarak sezona güzel bir giriş yaptı. Bu galibiyet hem Sergeb Yalçın'a moral oldu, futbolcu kardeşlerim Sergen Yalçın'a çok güzel bir armağan verdi. Bundan sonra da Beşiktaş'ı çok güzel bir şekilde seyredeceğimizi düşünüyorum."

"SORLOTH OLSAYDI..."

"Alexander Sörloth iyi futbolcu. Sörloth da olmuş olsaydı, Beşiktaş'ın oradan galibiyetle rahat döneceğine kesin inanıyordum. Sergen Yalçın ve futbolcular öyle bir aşama içerisine geldiler ki, Sergen'e hediye edeceklerdi bu galibiyeti. Sergen de futbolcular da, Beşiktaş camiasını mutlulukla sezona başlattı."

"BEŞİKTAŞ'A 2 TANE ÇOK ÖNEMLİ TRANSFER YAPILMASI GEREK"

"Beşiktaş'a şu anda çok önemli 2 transfer yapılması lazım. Orta sahada çok iyi bir beyin olması lazım. Kim ne derse desin Beşiktaş'a çok iyi bir santrfor lazım. Golcü bir adam lazım. Bunu alabilecek parası var mı dersen Beşiktaş bu sıkıntıyı yaşıyor. Eğer Beşiktaş'ta şartlar el verirse; bir orta saha ve bir santrfor transferi yapılmasını ben çok önemsiyorum. Beşiktaş gol attığı müddetçe güzel futbol oynuyor. Golcüye ihityacı var. Beşiktaş'ın ekonomik şartları iyi olursa, iki transferin yapılmasını isterim."