Sanlı Sarıalioğlu, Beşiktaş'ın transfer gündemi, Trabzonspor maçındaki perofrmansı ve gündeme dair şu açıklamalarda bulundu:

"GALİBİYET HER ŞEYE DEĞER."

"Trabzonspor karşısında alınan galibiyet, kuşkusuz her türlü şeye değer. Sezona Beşiktaş bu galibiyetle moralli başladı.Güçlü bir rakibini mağlup ederek, yarınlara daha umutlu bakmaya başladı."

"HÜCUMA 3 OYUNCU GEREKİYOR!"

"Hemen bu galibiyetten sonra, her şey iyiye gidiyor yönünde kimse düşünmesin. Bu takıma mutlaka takviyeler yapılması gereklidir. Burak Yılmaz gittikten sonra santrfor demekten başka söz kullanamaz hale geldik. Bu transfer bir an önce bitirilmeli. Bu takımın yıldız bir santrforu yok. Kanat oyuncuları yönünden Beşiktaş, yeterli kalitede oyunculara sahip değil. İleri ucun kanatlarına da, iki tane Beşiktaş'ı gole götürecek oyuncu lazım. 3 kişi mutlaka gerekiyor.

"NECİP İYİ NİYETLİ AMA..."

"Sağ bek muhakkak alınmalı. Savunmanın sağı bomboş. Necip Uysal orada iyi niyetle görev yapıyor ama oranın adamı değil."

"BEŞİKTAŞ ARKASINA YASLANMAMALI!"

"En zengin bölgemiz orta alan.Orada çok oyuncumuz var. Bu arada bir stoper daha alınmasında fayda var diye düşünüyorum. Beşiktaş, Trabzonspor galibiyetini baz alıp; arkasına yaslanıp yatmamalı. Mutlak suretle; savunmanın sağına bir oyuncu, kanatlara iki oyuncu ve kaliteli bir santrfor almak zorunda."

"ERSİN KÖTÜ BİR GOL YEDİ AMA..."

"Ersin Destanoğlu ve Utku Yuvakuran. Ersin Destanoğlu çok kötü bir gol yedi ama dünyanın en iyi kalecileri de böyle kötü goller, komik goller yiyebiliyorlar. Ersin Destanoğlu moralini bozmamalı. Ersin'e güveniyorum. Sergen Yalçın'ın Ersin Destanoğlu'na güvenmesini sevinçle karşılıyorum. Bu çocukta ısrar etmek lazım. Şu anda bana da güven veriyor. Kaleci oynadıkça daha da kendisine gelir. O bölgenin adamıyım demeye başlar. Ersin'de ısrar etmekte yarar var diye düşünüyorum."

"LENS, BOYD VE LARIN BEŞİKTAŞ'I TAŞIYAMAZ!"

"Jeremain Lens, Tyler Boyd ve Cyle Larin, Beşiktaş'ı taşıyamaz. Beşiktaş bu ileri üçlüyle hedeflerine ulaşamaz. Taraftarını mutlu edemez. Mutlaka bunlardan çok çok daha iyilerini transfer etmelidir."

DUHULİYE.COM - ÖZEL RÖPORTAJ