Beşiktaş'ın Avusturya kampında Viktoria Plazen ile oynadığı hazırlık maçında, ikinci yarıda oyuna dahil olmasına rağmen 12 dakika sonra teknik direktör Valerien Ismael tarafından kenara alınan Serdar Saatçı, oyundan alındıktan sonraki davranışları nedeniyle yönetim tarafından kadro dışı bırakılmıştı.

Gece yarısı özür diledi

Kadro dışı bırakıldığı günden bu yana sessiz kalan 19 yaşındaki savunma oyuncusu dün gece yarısı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yönetim, teknik heyet ve taraftarlardan özür dilemişti. Ancan genç oyuncunun bu hareketi kendisini kurtarmaya yetmedi.

İspanya kamp kadrosuna alınmadı

Yeni sezon hazırlıklarının 2. yurt dışı etabını İspanya'da gerçekleştirecek olan Beşiktaş'ta, affedilerek kadroda yer almayı bekleyen Serdar Saatçı, bugün açıklanacak olan İspanya kampının kadrosuna teknik direktör Valerien Ismael tarafından alınmadı.

İstanbul'da tek başına çalışacak

İspanya'ya götürülmeyecek olan Serdar Saatçı, İstanbul'da takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürdemeye devam edecek. Genç stoperin Beşiktaş ile olan sözleşmesinin son yılında bulunuyor.

Emrecan Kartal oldu, Serdar'ın şansı azaldı

Öte yandan Beşiktaş, savunma hattını İstanbulspor'dan Emrecan Uzunhan ile güçlendirdi. Siyah beyazlılar ligin yeni ekibinin 21 yaşındaki stoperini kadrosuna kattı. Emrecan'ın transferinin Serdar Saatçı'nın affedilme şansını azalttığı da gelen haberler arasında.

ajansspor