Fikret Orman’dan sonra Ahmet Nur Çebi’nin sitemizi kapatma çabaları artarak devam ediyor.

Fikret Orman yönetiminin bizlere dava açtığı dönemlerde, “Böyle şey olur mu, sonuna kadar arkanızdayım” diyen Beşiktaş Jimnastik Kulübü dernek başkanı Ahmet Nur Çebi’nin aynı avukat ordusunu üstümüze göndermiş olmasını  anlamış değiliz. Objektif ve tarafsız haberciliğimizi engellemek için harcanan mesainin, kulübümüzün mevcut sorunlarına harcanması tavsiyemizdir. 

Eski markamız Haber1903'ü tamamen kaldırıp Duhuliye.com’a geçmemize rağmen, eski Başkan Fikret Orman’ın avukatlarıyla hala bizi engellemeye çalışmanız sadece bizlere değil Beşiktaşlıların haber alma haklarına karşı da bir harekettir.

Google hesabımız bu avukatlarla maalesef kapattırılmıştır, bugün instagram hesaplarımızdaki fotoğraflara kadar saldırı başlatılmıştır. Bizler 7 sene boyunca Fikret Orman’a verdiğimiz mücadelenin aynısını sizlere de vermek için hazırız.

Sayın Başkan, biz bugüne kadar kimseye biat etmedik, bundan sonrada etmeye hiç niyetimiz yok, bizlere vermeye çalıştığınız talimatları siz anca paralı trollerinize verirsiniz. Konu Beşiktaş ise biz herkesle konuşur herkesin görüşünü alır yorumlarını yayınlarız. Bu bizlerin Beşiktaş’a ve tüm Beşiktaşlılara karşı vazifemizdir.

15 sene boyunca kimseden talimat almadık. Geçen sene başkanlık koltuğuna oturmadan önce bize söylediğiniz “Bir tek siz benden para istemediniz, helal olsun” sözünüzü size hatırlatırız. Hiç kimseyle menfaat ilişkimiz yoktur, bunu en iyi siz bilirsiniz.

15 senedir Beşiktaş taraftarlarına her türlü haberi vermek için çalışıyoruz, bizler Beşiktaş ile ağlayıp Beşiktaş ile gülerken, siz o yıllarda, Trabzonspor taraftarı olarak rakibimiz Trabzonspor kulübünün resmi dergisine röportaj veriyordunuz.

Bizler bildiğimiz işi en iyi şekilde yapmaya devam edip, kimseye “PADİŞAHIM ÇOK YAŞA” demeyeceğiz. 

İnşallah içinde bulunduğumuz şu sıkıntılı günlerde Beşiktaş’ımızın sorunlarına çare olursunuz.

Saygılarımızla
Duhuliye.com