Mustafa Çulcu, Beşiktaş Gaziantep FK maçını köşe yazısında değerlendirdi.
Beşiktaş maça önde baskı, istek ve coşkulu başladı. Ancak ilk atakta Gökhan'ın bireysel hatasından golü Sabah gazetesi yazarı Fatih Doğan , köşe yazısında Fatih Karagümrük Beşiktaş maçını değerlendirdi.Gaziantep buldu. Bayo boş bırakmaya gelmeyen atletik bir oyuncu. Beşiktaş geriye düşmesine rağmen oyunu bırakmadı, aksine tempoyu daha da yükseltti. Bu kez Gaziantep kalecisinin hatasından Toure ile beraberlik geldi. Beşiktaş hücum oyuncuları son vuruşlarda biraz daha becerikli olsa, skor farklı olurdu. Bayo ile Gaziantep tekrar öne geçti ama Beşiktaş'ın istek ve arzusu hiç düşmedi. Çok keyifli, heyecanlı, çekişmeli bir maç seyrettik. Beşiktaş kazanmak için her şeyi yaptı ama olmadı. Kadir Sağlam, FIFA hakemi lakin büyük maçlarda ara ki bulasın! Bu sezon ilk büyük takım maçı 31 Ağustos'ta Alanya- Beşiktaş (2-0) olmuş. Sonra Anadolu takımlarının maçında gezmiş, Süper Lig'de 8. maçı ve İstanbul arenasında ilk büyük takım maçı yine Beşiktaş! Psikolojik olarak kulüplere saç baş yolduran, hakemlerin performanslarını dibe çeken VeTAS'ın iflas eden atamaları... Topu oyunda tutma isteği başlangıçta iyi gözüktü, oyun kızışınca zorlandı. Gaziantep'in golünde teknolojiye inanmak zorundayız. İlk yarı uzatma dakikalarında Abena'nın, Jota'ya yaptığı faul açık bir penaltı ama hakem veremedi. Klasik ülke hakemlik yapısı noter olarak VAR'ı işaret etti. Büyük hakem olmak istiyorsan bunu sahada kendin vereceksin. Atletik değil, maşallah pehlivan gibi olmuş. Maçın temposuna ayak uyduramadı. 35 faul, 9 sarı kart, 2 sarı da kulübelere çıktı. Zaten futbol iklimimizde hakemlere de güven kalmadı.
Sabah/Mustafa Çulcu
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (10)
Hakem bahis oynamış yazıklar olsun futbolun içine ettiler.
Ne demek veremedi? Antep kimdir? Maç bizim sahamızda hakem Antep’i tutuyor resmen.,
Ligden çekilme muhabbeti filan zor işler bu işin daha kolayı var ama adam gibi organize olmak lazım bütün fener ve Beşiktaşlıların tamamı organize olur da malum yayıncı kuruluş aboneliklerini iptal ettirsinler bakın o zaman ne oluyor
turkiyedeki tum takımlar bir olup biz boyle şayibeli lig istemiyoruz demeleri lazım.....sonra yok biz boyle şikeli lig istiyoruz diyorlarsa sonra ligten çekilmek lazim ki bunlar buyuk darbe alsınlar aksi taktirde iç birşey olmaz boyle lig şike ve galatasaray için devam eder
Çek takımı başkan. Bu eziyeti çekmekten iyidir.
Var da kim var Var da kim var Yoksa yeminli Beşiktaş düşmanı mı ?
Yönetim çok pasif kalıyor. Fikret Orman olsaydı başlarına yıkardı ama şimdiki yönetim sadece taraftar gibi olanları izliyor. Böyle izlemeye devam ederlerse daha çok puanlarımız gider.
Kwndi arqnızda oynayın gs gitsin boş stata cıksın 3 5 maç bakalım nasıl hizaya geliyolarda işte herkes onlara çalışıyo