Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun 09.10.2025 tarih ve 16 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar aşağıda belirtilmiştir.
TFF'den yapılan açıklama şu şekilde..
''BEŞİKTAŞ A.Ş.’nin, 04.10.2025 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş.-BEŞİKTAŞ A.Ş. Trendyol Süper Lig Mehmet Ali Yılmaz Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 3. kez gerçekleştirilmesinden dolayı FDT’nin 53/2. maddesi uyarınca 280.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT’nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan MİSAFİR TRİBÜN 418, 420 numaralı bloklarda yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki misafir kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine karar verilmiştir.''
duhuliye.com
YORUMLAR (11)
Gs nni KUZEY TRİBÜN 106, 206, GÜNEY TRİBÜN 119, 120 numaralı bloklar sonrakimüsabaka boş mu olacak takip edin
Keşke Beşiktaş yöneticileri de kulübe para cezası kesilmesine sebep olanları tespit edip stada girişlerine ebediyyen engel olacak bir önlem alsa.
Her maçımızdan sonra pfdk'ya sevkedilip ağır cezalar yediğimiz için bu haber rutine dönüştü,haber değerini yitirdi.Bu açıkça bir kulübü ve taraftarını yıldırma politikası ağaçlarından biridir.Pfdk'ya haraç gibi ödemek zorunda olduğumuz paralarla sanırım kaliteli bir transfer yapabilirdik.
Eee asıl Cincon'a ceza verilmesi gerekmiyor muydu, ama tabii YAPI yine GS'nin destekçisi olmaya devam ediyor, TFF de maalesef YAPI'nın uşağı, kuklası, kölesi olmaktan öte gidemiyor, yazıklar olsun!??
kesek kulüpler tff ve mhk puan verebilselerde ve sezon sonu belirli bir ortalamayi yakalamiyorlarsa, dflp gitmeleri gerekseler.
Sayın adalı toplantı yapmazsan tff hakkında hemen istifani ver yazıklar olsun Beşiktaş'ın hakkını göz göre göre gasp ediyorlar
Eyyyy TFF!!!, Yıllardan beri Futbol Kulüplerine, taraftarların kötü ve çirkin tezahüratı sebebiyle ceza veriyorsun. Önleyebildin mi? Kulüplerin suçu ne? Kulüp buna nasıl engel olacak? Kötü ve çirkin tezahürat yapan taraftarlara zaten ceza veriyorsun, YETMİYOR MU?
Yazıklar olsun her hafta ceza neredeyse yerli bir oyuncunun yıllık maaşını ceza olarak ödüyoruz... Bunu yapan taraftar hakikaten malll..