Süper Lig'in 9. haftasında Medipol Başakşehir ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta sakat futbolcular takıma geri dönmeye başladı. Siyah-beyazlılarda milli araya gidilirken Necip Uysal, Domagoj Vida ve Alex Teixeira takıma dönmüştü.

Pjanic tek başına çalıştı

Bu isimlere ek olarak koronavirüs karantinası sona eren Francisco Montero da takıma katıldı. Sakat isimler arasında yer alan Miralem Pjanic ise tek başına koşularını yapıyor. Yıldız futbolcunun çarşamba günü takımla çalışması bekleniyor. 

Başakşehir maçı kadrosunda olacak

Beşiktaş'ın Başakşehir maçının cuma günü olması nedeniyle Sergen Yalçın, Pjanic konusunda henüz kesin kararını vermedi. Ancak siyah-beyazlı çalıştırıcının Bosnalı futbolcuyu kadroya alarak, ilk 11 olmasa bile sonradan sahaya sürebileceği belirtildi.

Pjanic ve Teixeira'nın idman performansına bakılacak

Başakşehir deplasmanında Montero ve Vida ikilisinin savunma göbeğinde olması beklenirken, Pjanic ve Teixeira'nın çalışmalardaki performansları Sergen Yalçın'ın kararında belirleyici olacak. Bunun için de çarşamba günkü antrenman kritik önem taşıyor.

Beşiktaş'taki 5 maçında 3 asist yaptı 

Beşiktaş'ın Barcelona'dan kiraladığı Miralem Pjanic, siyah-beyazlı takımla 4'ü Süper Lig, 1'i de Şampiyonlar Ligi olmak üzere 5 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 3 asist yapan orta saha oyuncusu kalitesini gelir gelmez gösterdi.

Kaynak: Ajansspor