Türk futbolunun önemli Teknik Direktörlerinden Yılmaz Vural, Beşiktaş’ın son dönemde yükselen performansını değerlendirdi.

“AVCI MALATYASPOR MAÇINI DÜŞÜNÜYOR”

Abdullah Avcı, Malatyaspor maçını düşünerek Avrupa Ligi maçına yedek ağırlıklı kadro ile çıkacaktır. Son dönemlerde Türkiye’nin ülke puanına ihtiyacı olması ister istemez kafada soru işaretleri bırakacaktır.

“AVCI İYİ OYNAMADAN GALİBİYET ALDIĞININ FARKINDA”

Beşiktaş futbol ritmini ve seviyesini yükseltmesi gerekiyor. Kayserispor maçı hariç olağanüstü oynanan bir futbol izleyemedik. Beşiktaş’ın önceliği devre arası yapılacak transferlerin takıma katkı sağlaması. Abdullah Avcı çok iyi oynamadan galibiyet aldığının farkında olan bir teknik direktör. Beşiktaş yakaladığı havayı kaybetmemeli. Lens bile oyuna girdikten sonra maçı kazanmak için her şeyi yaptı. Lens’in oynamamayı problem etmemesi önemli bir etken.

“BEŞİKTAŞ’IN İKİNCİ SANTRAFORU YOK”

Burak Yılmaz’a bir şey olduğu zaman Beşiktaş’ın ikinci bir santraforu yok. Umut Nayir’den katkı alabilmesi Abdullah Avcı için büyük bir şans. Burak’ın istikrar yakalaması gerekiyor. Futbolda atan ve tutanın her zaman iyi olması gerekiyor. Karius geçtiğimiz seneye göre daha iyi oynamaya başladı. Burak Yılmaz’a teslim olmuş bir yapısı var siyah beyazlıların.

“PSİKOLOJİK SORUNLARI VAR”

Oğuzhan’ın psikolojik bazı sıkıntıları olduğu ortada. Yönetim ve Hocanın Oğuzhan ile ilgili konuları çözmesi gerekiyor. Oğuzhan’ın ne kadar para aldığı çok önemli değil. Oynamayan oyuncu her zaman mutsuzdur. Kaptanlığın elden gitmesi, taraftarın olumsuz tepkisi oyuncuyu daha çok aşağıya çeken etkenlerdir.

“CANER VE BURAK DEVAM ETMELİ”

Sözleşme uzatma konuları asla yaş ile ölçü alınmamalı. Caner ve Burak’ın devam etmesini çok isterim. Beşiktaş’ta Caner, Gökhan, Burak ve Atiba şu anda takımı sırtlayan oyuncular olduğunu hepimiz görüyoruz.  Oyuncuların yaşına takılmadan saha içinde vereceği performansına bakılmalı.

duhuliye. ÖZEL HABER