Süper Lig'de Beşiktaş, Kasımpaşa'yı konuk etti.

Mücadeleye Kasımpaşa 11'inde başlayan Quaresma, eski takımına karşı forma giydi.

Sol bekte Caner

Teknik direktör Sergen Yalçın, Kasımpaşa karşısına 3-1 kaybedilen Kayserispor maçının kadrosundan 3 değişiklik yaparak çıktı. Kayserispor maçında ilk 11de olan Rıdvan, Vida ve Necip'i kulübeye çeken tecrübeli teknik adam, bu üç oyuncunun yerine Caner Erkin, Roco ve Boyd'u sahaya sürdü. Kaleyi yine Ersin'e emanet eden Yalçın, defansta Gökhan Gönül, Roco ve Ruiz'in yanına Caner Erkin'i koydu.

Kayseri maçında 4-1-4-1 olan dizilişi de değiştiren tecrübeli teknik adam, yeniden 4-2-3-1'e dönerek tek ön libero yerine ikili orta sahada Elneny- Atiba'ya görev verdi. Hücum hattında sağ kanatta Lens ve 10 numarada Diaby ile maça başlayan Yalçın'ın N'Koudou'nun yerine tercih ettiği futbolcu ise Boyd olurken; santraforda her zaman olduğu gibi Burak Yılmaz yer aldı.

Siyah-beyazlı taraftarlar Caner Erkin-Quaresma eşleşmesini yorumladı.

İşte o tepkiler...

Veteran Quaresma'ya bak, Caner'e vücut çalımını atıp araya 5 metre fark koydu koştu gitti. Ayağında topla koşuyor bir de adam. İşte bu Caner böyle kötü topçu

Caner asist yaptı, e zaten her zaman yaptığı şey bu. Asıl yapmadığı şey, adam kovalamak, geriye dönmek, savunma yapmak. Daha ilk dakikalarda Quaresma’nın yürüyerek yanından geçmesini izledi.

Pepe'den Roco'ya Talisca'dan Diaby'e Quaresma'dan Boyd'a Osmanlı böyle çökmedi be

Beşiktaş'ın maçını izlerken Quaresma'yı rakip takımda görünce tuhaf hisseden bir ben miyim? Alışamıyorum

Ah Quaresma kakaolu kekiim... ilk kez Dolmabahçe'ye rakip oyuncu olarak geldin

Spiker her Quaresma dediğinde içim acıyor

Quaresma ile diaby devre arasında forma değişse anlar mı hakem

milliyet