Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaş deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Bazı maçlar gerek teknik adamlar, gerek futbolcular açısından farklı anlam taşıyabilir. 8 Aralık Pazar günü oynanacak maçta da benzer bir durum yaşanacak. Quaresma, Beşiktaş maçında oynayacak mı? Gol atarsa ne tepki verecek? İşte detaylar...

Uzun yıllar Beşiktaş forması giyen Ricardo Quaresma, futbol kariyerine Kasımpaşa'da devam ediyor. Portekizli futbolcu, takımı Kasımpaşa'nın Beşiktaş ile oynayacağı maçta farklı duygular yaşayacak.

Ricardo Quaresma, Beşiktaş'a gol atınca ne yapacağına karar verdi
Kasımapaşa'da kaptanlık görevini üstlenen Quaresma'nın Beşiktaş maçında gol atınca ne tepki vereceği merak konusu oldu. Quaresma'nın gol atması durumunda ne yapacağına karar verdiği ortaya çıktı.

Quaresma, Beşiktaş maçında gol atarsa sevinmeyecek
Ricardo Quaresma, Süper Lig'in 14. haftasında oynayacakları maçta Beşiktaş'a gol atarsa sevinmeyecek. Futbolcunun maç öncesi böyle bir karar aldığı öğrenildi.

Tayfur Havutçu ve Pektemek de Beşiktaş'a rakip olacak
Öte yandan Kasımpaşa'nın çiçeği burnunda teknik direktörü Tayfur Havutçu ile yine kadroda yer alan Mustafa Pektemek de Beşiktaş'a karşı mücadele etmenin heyecanını yaşayacak.

İki takımın ligdeki konumu...
Abdullah Avcı yönetimindeki Beşiktaş bu maç öncesinde 24 puanla 4. sırada yer alıyor. Kemal Özdeş ile yollarını ayıran ve Tayfur Havutçu ile yola devam eden Paşa ise 12 puanla 15. sırada bulunuyor.
Ajansspor