Performansı eleştirilen Alman eldiven, dün kalesinde devleşti.

6 kritik kurtarışa imza atarak, yenilgiyi önleyen isimlerin başında geldi. Beşiktaş'a geldiği günden bu yana performansı tartışma konusu olan Loris Karius, siyah-beyazlı formayla en başarılı maçını çıkardı. Alanyaspor forvetine 6 pozisyonda geçit vermeyen Karius, Kara Kartal'ın yenilmesini önleyen isimlerin başında geldi. Alman eldiven, Beşiktaş'ta gol yemediği üçüncü maçını oynadı. Pepe'nin yokluğunda bir kez daha stoperde görev alan Necip Uysal da maç içinde inişli çıkışlı bir grafik çizse de Alanyaspor'un dört atağını kritik müdahaleleriyle eritmesini bildi. Necip, rakibin bir de şutunu blokladı. Stoperdeki diğer isim Domagoj Vida ise 3 top uzaklaştırma ve 1 şut bloklama ile oynadı.

"BEN OLSAM SANTRA YAPARLARDI"
Alanyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın, karşılaşma sonrası yaptığı basın toplantısına, Lucas Villafanez'in son dakikada kaçırdığı pozisyon için yaptığı yorum damga vurdu. Sergen Yalçın, önce, "Lucas orada gereksiz vuruş yaptı. Köşeye plase vursa zaten kolay gol olacaktı" dedi. Genç teknik adam, "Siz orada olsaydınız atar mıydınız?" sorusuna ise, "Ben vursam rakip kesin santra yapmıştı" yanıtını verdi.

Q7'NİN SIRTINA TRİBÜNDEN TOP!
Maçın 59. dakikasında korner kullanmak için köşe gönderine giden Ricardo Quaresma'ya pozisyon esnasında tribüne giden top bir taraftar tarafından bilinçli olarak atıldı. Meşin yuvarlak, atışı yapmak için hazırlanan Portekizli yıldızın sırtına çarptı.

Haber Kaynağı: Sabah