Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal, Süper Lig'in asist krallığında zirvede yer alıyor. Gaziantep maçında 11. asistini yapan Rachid Ghezzal, mevkisinde oynayan isimlerin üstünde bir performans sergiliyor.

Maç başına 12.3 atak aksiyonu, 2.96 şutpası, 6.05 dribling 1.64 akıllı pas ve 3.36 ara pas ortalamasıyla oynayan Rachid Ghezzal, bu alanlarda da Süper Lig'in üzerinde yer alıyor.

Beşiktaş, yeniden kiralamak istiyor

Bu arada Rachid Ghezzal'ın performansından oldukça memnun olan yönetim, Leicester City'i oyuncuyu yeniden kiralamak için ikna etmeye çalışıyor.

Ancak Leicester City ile yapılan görüşmelerde henüz sonuç alınabilmiş değil. Oyuncu için Monaco'ya 14 milyon Euro bonservis ödeyen Leicester City'nin siyah beyazlılarla ilk yaptığı görüşmede isteklerinin siyah beyazlıları zorladığı öğrenildi.

Leicester City'nin gelecek sezon kiralamaya sıcak baktığı ancak bu sefer ''zorunlu satın alma opsiyonu'' koydurtmak istediği bildirildi. Leicester City'nin zorunlu satın alma opsiyonu olarak belirlediği ücretin ise 10 milyon Euro olduğu bildirildi.

Kaynak: Fotospor