Nevzat Demir Tesisleri’nde bugün yapılacak basın toplantısında Rafa Silva’nın geleceğine dair kritik açıklamalar beklenirken, Benfica cephesinde Mourinho’nun transferi çok istediği belirtiliyor.
Fenerbahçe döneminin ardından yeniden ülkesine dönerek Benfica’nın başına geçen Jose Mourinho, ocak ayı transfer hamlelerini belirlemeye başladı. Tecrübeli teknik adamın en kritik hedefi ise Türkiye’den tanıdığı flaş bir isim: Beşiktaş’ın yıldızı Rafa Silva.
BEKLEMEYE GEÇTİ
Son haftalarda Siyah–Beyazlı kulüpte yaşanan kriz ortamı, Portekizli çalıştırıcının planlarını da hızlandırdı. Beşiktaş’ta disiplinsizlik ve performans odaklı tartışmaların merkezine yerleşen Rafa Silva, yönetimle yaşadığı sıkıntılar nedeniyle ayrılığa her zamankinden yakın. Kulüpte iplerin kopma noktasına geldiği ifade edilirken, Mourinho’nun oyuncunun durumunu yakından takip ettiği ve gelecek kararı beklediği öğrenildi.

1.5 YILLIK SÖZLEŞME HAZIR
Portekiz basınından yansıyan haberlere göre, Rafa Silva’nın ayrılığı resmileştiği anda Benfica devreye girecek ve 1.5 yıllık bir sözleşme önerisi masaya koyacak. Mourinho’nun özellikle hücum yaratıcılığını artırmak için Rafa Silva’yı kilit hedef olarak gördüğü belirtiliyor.
TÜM GÖZLER BURADA
Bu sezon Beşiktaş formasıyla 16 maçta 5 gol ve 3 asistlik katkı yapan 32 yaşındaki yıldız, takımın skor yükünü çeken isimlerden biri oldu. 2027’ye kadar sözleşmesi bulunan oyuncunun piyasa değeri 7 milyon Euro civarında seyrediyor. Yönetim ise mevcut kriz ortamına rağmen gelen teklifleri değerlendirmede aceleci davranmak istemiyor.
KRİTİK TOPLANTI BUGÜN
Rafa Silva’nın Beşiktaş’taki geleceği belirsizliğini korurken, Mourinho’nun Benfica adına yürüttüğü girişimler transfer döneminin en sıcak başlıklarından biri olmaya aday görünüyor. Tüm gözler artık hem Beşiktaş yönetiminin vereceği kararda hem de Portekizli yıldızın tercihinde olacak. Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı ve teknik direktör Sergen Yalçın, bugün basın toplantısı düzenleyecek. İki ismin düzenleyeceği basın toplantısı saat 13.30’da Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılacak. Adalı ve Yalçın’ın, özellikle Rafa Silva konusunda önemli açıklamalar yapması bekleniyor.
Milliyet
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (33)
Orkun da Benfica ile sorunlar yaşıyor gitmek istiyordu buna rağmen 30 milyon bonservis ödeyeceğiz Benfica da bir zahmet 15 milyon versin alsin Rafayı çok istiyorsa
@Kartalll Ben de bu ihtimali yüksek görüyorum, adam tam bir şeytan, futbol dolandırıcısı.
Şimdi basladilar Rafayi elestirmeye. Saha sergen gelneden oyuncuyu yerden yere vrurdu . Peki ne oldu kaybeden Beşiktas oldu. Beskkras in en iyi oyuncusu kazanman gerejen yerde. Oyuna kimi soktun Rafa ÿi cikartip Mustafa Hekkmoglu yada kanada Cengiz aldin. Takimi uçurdular mı. Mustafa ne zaman oyuna girse gol yiyoruz mac ya beeabere bitiyor yada yeniliyoruz. Rakipler keşke Rafa bizde olsa der. Besikras ta Tek Rafa bizjm takimda oynatacak kalitede oyuncu derken. Biz rakibin yedeğn yedeğine gifiyoruz. Harcayın oyunculari bulursunuz ,yine en iyisini alırız derler transfer dönemi biter. Yada bulurlar çoluk çocuk. Ɓasarisiz yönetim. Rakip takim her oyuncuya sahip çıkıyor. Icardi tayile gidiyor onu yapıyor v.s. Biz izin verdik veya aciklama yapıp oyuncuya sahip çıkıyor. Konuyu kapatiyor. Bizde olay daha da büyüyor. Destek oyuncuya da
daha ne oyunları, dolapları çıkacak bu portekiz çakallarının da bizim gözlerini kin, nefret, kan bürümüş rafacılar ne yapacaklar, nasıl bir aydınlanma yaşayacaklar o nu bilemiyorum. umarım dank eder; hepimiz gibi nasıl bir manipülasyon içinde olduklarının.
Paraya gelince profosyonel işe gelince duygusal hadi ordan milyon dolar eurolar kazan mutsuzmuş bak sen paşama ver geri kalan tutarı en az 12 15 milyon euro da göreyim karakterini
Uyan Beşiktaş taraftarı sergen bu takımda rosier gezzal aboubakarı istemediğini kendisi söyledi hepsini taraftarın önüne attı buna kalsa n’sakala welinton Necip ersin gibi kazmaları doldurup bizi hasta etmek sakın buna transfer falan yaptırmayın boş boş konuşan balotelliye beyinsiz dedi rezil oldu osimene buraya gelmeden önce tanımıyordum dedi rezil oldu şimdide rafaya kafayı taktı belkide takımdaki tek ve en yetenekli futbolcuyu küstürdü boşboğazıyla sergene göre birşey yok daha önce yaptığı gibi kaçar olan Beşiktaş’a olur
Fuzuli arkadaşım doğru söylüyor rafa ceny ile daha takımın daha derli toplu bir futbola evrilebilecegini gördükten sonra kendisinde vazgecilebilecegini sezmis olabilir çünkü takım artık bu geçiş oyunu dedikleri bize uymayan saçma sapan taktikleri bırakmak zorunda ve bırakacak ta öyle olduğunda da rafa istediği yere gidebilir çünkü hızlı hücumlarin haricinde oyunda yok bu oyunun bize nelere mal olduğunun görülmesi lazım artık 40 50 puan fark kabul edilemez bir daha
Morinho benficanın başına geçince salağa yattı rafa yok öyle yok böyle
Cahil Beşiktaş taraftarı bu sergen değilmiydi Samsunspor maçı sonrası dönemin yöneticisi uğur ekşioğluna kameralar önünde çok biliyorsan gel sen giy 10 numarayı diyen bu takımda 11 kişi oynuyor neden beni eleştiriyorsunuz diyen ve rakiplerimizin hepsine gidip taraftarımıza parmak gösteren antrenmanlara sabah erken antrenmanmı olur diyip gitmeyen sahada niye koşmuyorsun diyenlere yoruluyorum diyen şimdi rafayı harcayıp takımı kazmalar ordusuna çeviriyor bu sergen beka sorunu anlayın artık
@Mahalle Abisi sergen le alakası yok. Bu rafa hasta kafadan sıkıntılı. Şimdi kendi hayatında belli bir çizgin olur saygı duyarız. Ama bu iş.. Nasıl parasına gelince profesyonel, görevini de yapacak. Kasım ayında gidecekmiş. Bırakmazsanız futbolu bırakırım. Madem çok çok iyi oyuncusun, sana 15-20milyon bonservis verirler değil mi rafa. Getir parayı istersen cehennemin dibine kadar yolun var. Neymiş sergen formsuz demiş. Doğru demiş. Bu ela, hiç mi birşey demesin adam.
Bu acemi başkan bu oyuncuyu 15 e mi satıyor komedi. Aynısını 15 e alabilir mi acaba. Amatorluk parçadan akıyor.
Morinho'nun umutlarını bitirin yada Orkun'un bonservisine karşılık verin
Bu benfica bize Orkun ve gedson 40 milyon gelir elde etti. 20 dini silsinler benfica ya gitsin bizde kurtulalım. Saçma sapan işler. Bakın tammy, or kun da sorunlu adamlar. Bunlarda ilerde sorun olur.
Bunun aklını Mourinho denen adam çeldi. Bedava gitmek istiyor. Bağlasan durmaz. Sergen bahane. Kloop gelse durmaz.
Yönetim sakın ha! Sergen Hoca ya tam destek gelecek sene süper olacak. Bu sene zaten kayıp. Rafa lı takım ne oldu. GS ve FB maçlarında gol attı da biz mi görmedik. Bu düzgün karakter olsaydı sözleşmesine o şartları koydurmazdı. Defol 20 getir defol. Futbolu bırakacakmış. Hadi ordan.
@Kartallar Yüksek Uçar Rafanı da alıp gidebilirsin burası Rafataş kulübü değil ama 15m euro getirmeyi unutmayın.
@Kartallar Yüksek Uçar Ahmet Dursun, Seba gitsincilerle aynı zihniyet. Küçük resimde bir noktaya odaklanmış büyük resimde birşey göremeyen mentalite
@Demir Takıma Portekizli sokmasınlar. Hepsi problemli. Ronaldo hariç . Mendez e yanaşmayın.
Uyanık ol Büyük Beşiktaş taraftarı. Hocana sahip çık. Zamanında Rasim Kara Hocamıza sahip çıkamadık diye Beşiktaş çok şey kaybetmişti. Bomboş bir adamı imparator diye seyrettirdiler bize. Şimdi aynı oyunu Sergen Hocamıza oynuyorlar. Hepsi biliyor potansiyeli en yüksek adam Sergen Hoca. Tek dertleri Sergen hocanın gitmesi. Bizden ne Rafa lar geldi geçti. Giden gitsin.. Sergen Hocamıza sahip çıkma zamanı.. Seversin sevmezsin ama Sergen Hoca bizim değerimiz. Kimse ezemez..
@Mahalle Abisi sergen le alakası yok. Bu rafa hasta kafadan sıkıntılı. Şimdi kendi hayatında belli bir çizgin olur saygı duyarız. Ama bu iş.. Nasıl parasına gelince profesyonel, görevini de yapacak. Kasım ayında gidecekmiş. Bırakmazsanız futbolu bırakırım. Madem çok çok iyi oyuncusun, sana 15-20milyon bonservis verirler değil mi rafa. Getir parayı istersen cehennemin dibine kadar yolun var. Neymiş sergen formsuz demiş. Doğru demiş. Bu ela, hiç mi birşey demesin adam.
Taraftar boşuna kendini yırtmayın.bu adamı küstüren aklını karıştıran siz oldunuz.soguttunuz adamı kulüpten.
Messi gibi adam bırakılır mı. 50 milyon Euro'dan aşağı olmaz. Çakallara bak, adamı bedava almak için algı oyunları yapıyor. Q7 gelsin devre arası, oynasın solda. Rafa'ya arkadaşlık eder, oğlu Ricky'yi de 2 yıl sonra Sporting'ten 20 milyona alırız.
Sergen saha kenarinda bir oyuncuyla sevinip El verdigini sarildigini gören varmi? Asil asosyal sergen elleri bagdas kur kimseyle iletisime gecme sergenle kimse calismaz yerli yeni bitmeler haric.
@B kisi kac kere idmana ciktin sen Sergen ile yahu. Sergen ile calismis bir suru futbolcunun, hoca nin aciklamalarina bak istersen. Rafa olayi cok farkli yere gidecek bence. Ben Sergen in uzerinde baski yaptigini sanmiyorum ama su olabilir. Dusunun bir is yerindesiniz biri sadece gidip geliyor gunaydin yok iyi aksamlar yok geliyor isini yapiyor gidiyor ve en cok o seviliyor herkes tarafindan. Ne algilarsin? Takimin diger unsurlari ile kopuk isen bir yerden sonra cekilmez biri olursun. Bunu duzeltmek mudurune duser. Oglum bir takim oyunu bu biraz soyle biraz boyle denir mesela. Bana ne ben boyleyim dersen de alemi cihan olsan da bir yerden sonra istenmeyen adam olursun. Mecburiyetten katlanilir sana. Sonra yerine biri bulununca da bay bay. Ornek Cerny. Evet kalitemiz bir tik dustu ama o eksikligi biz takim oyunu ile cozeriz takimim boyle daha iyi calisiyor denebilir. Yani vazgecilebilir olursun. Vazgecildigini anladiginda da ya istifa edersin ya kriz cikarirsin. Bu kadar ile de sinirli bir konu olabilir bu. Ha bu cozulemez miydi? Ici seni disi beni yakan durum olabilir. Kimse ayagina sikmaz. Hele sergen gibi zeki biri ustune ne kadar daha baski alabilecegini bile bile bu topa girmez. Salak mi adam.
Kötü takımın iyi topcusu iyi takımın rl freni olur ancak
Bonservisini getirsin nereye gitmek istiyorsa gidebilir. Zaten Beşiktaş'ın ölüsü bu puanları toplardı, rafalı veya rafasız toplayabilir.
Yönetimin ne kadar işin ehli olduğuna, yönetme kabiliyetine sahip bulunduğuna dair iyi bir sınav olacak. Senelerdir beş para etmez transferler yapan bir takımda tek düzgün oyuncuyu tutabilecekler mi, tutamayacaklar mı hep birlikte göreceğiz. Tutmayı beceremezlerse de ya yüksek bir bonservis ödesin ya da bir daha yüksek paralar ödemeden başka hiçbir ligde, hiçbir takımda oynayamayacağı, çok sağlam bir sözleşme yapılsın.
Boşuna yapılıyor toplantı, kim haklı-haksızın önemi yok, zararı hep sadece Beşiktaş çekiyor. Maalesef hep dağ fare doğuruyor Beşiktaş'ta ! Fikret Orman sonrası Başkanlar hrp aynı ve sorun belli; Beşiktaş bir büyük kulüp gibi yönetilmiyor. Bunun sonucunda da, Camia ve taraftar da, bir büyük takım gibi birlik olamıyor, her kafadan ayrı ses çıkıyor.
Başkan yine boş boş konuşur bize sabredin der
Solskjaer sizi zorda bırakmadı açığınızı da ortaya çıkarmadı. Siz şimdikinin kölesi oldunuz
Botokslu Sergenella ve atçı başı bugün açıklama yapacaklarmış! Bence kupon paylaşacaklar! Hepimize hayırlı olsun ve bol şans.
O soytarı beygirci ile beygir başı defolup gidecek. Rafa kalacak.
rafasilvasporlular ! bu gözler Q7 nin gidişini gördü takımda iyi topçu olmayınca bu cüceyi abdurahman çelebi yaptık rahatta kalın sergen hocam toparlar bu takımı
Alirsin alirsin ama rafayi degil :)))))))))