Portekiz’den gelen iddiaya göre Jose Mourinho, Rafa Silva transferinde ısrarcı, oyuncu ise Beşiktaş’a dönüşe sıcak bakmıyor.
Beşiktaş'ta Rafa Silva krizi sürüyorken son olarak yıldız orta sahanın Trabzonspor maçı kamp kadrosundan isteği dışı çıkartıldığı iddia edilmişti. Siyah-beyazlılarda konu hala çözüme kavuşturulamamışken 32 yaşındaki futbolcu ile ilgili yaşanan bir gelişme dikkat çekti.
Portekizli gazeteci Pedro Sousa'nın konuyla ilgili ifadeleri kısa süre içerisinde gündem oldu. Sousa, "Jose Mourinho, Fenerbahçe'deyken Kerem Aktürkoğlu'nu ne kadar istiyorsa Benfica'da da Rafa Silva transferini o kadar istiyor. Rafa'nın fikri ise bir daha Beşiktaş'ta asla oynamamak." dedi. Ara transfer döneminde tarafların masaya oturacağı ve Rafa Silva'nın da eski takımı Benfica'ya dönmeyi istediği öne sürüldü.
İŞTE O HABER

Aspor
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (26)
Bak kardeş problem yok parasını verirsen rafayı alırsın yok öyle bedava köfte
Hesap kolay 30 borç varsa 15 borç kalır Morinho da turşu yapar
Rafa dönmek istiyor maça antrenmana çıkmıyor oyleyse 1,5 sene Benfica ya dönmesinin rüyasını görsün kalleşlşk yapma rafo... şu morarınho yu hiç gözüm tutmadı şeytan herıf menajerle rafanın aklını çeldi rafa da harakırı yaptı kendıne zarar Beşiktaş'a degıl
Rafa dönmek istiyor maça antrenmana çıkmıyor oyleyse 1,5 sene Benfica ya dönmesinin rüyasını görsün kalleşlşk yapma rafo
olum parasini veririz zevkine tribünde tutariz 1.5 sene istersek. Tapusu bizde. Siz kramponunu alirsiniz ancak. Hadi defolun gidin kendi cöplügünüze...
ahahaha bunlar cok komik tipler olum. Kendilerini gercekten ne saniyorlar la? onlar akilli digerleri gerizekali mi? bekleyin siz, daha 1.5 sene var bekleyin.
15 versin gitsin yok vermiyor mu sözlesmesinin sonuna kadar kalsin kenarda kadrodisi bir sekilde. bakalim bekleyebiliyor mu 1.5 sene? sakatsa da burada tedavi olacak
Basında rafa sürecini yönetemiyor diyenleri kesin rafanın ve Mourinho menajerleri besliyor. Beslenin bakalım yok öyle üç kuruşa 5 köfte versin 15k gitsin amkdmn boduru.
Benfica Orkun transferinde bizden dünya bonservis parası istedi ve sanırım 2030 a kadar borç ödenecek ,madem Rafa yı istiyorlar ,yazın bonservisine 25 milyon alsın götürsün Benfica ...
Alacağımızdan 10-15milyon düşsünler bitsin bu iş. Hemen yarın gitsin. Benfica ya 40 milyon borç yaptı Adalı. Hadi gedson için verilen 10 milyon tamam. Ama Orkun a 30 milyon bonservis verdi. Yetmedi sözde çok Beşiktaşlı ya maaşı 1,7 den 5 milyon avro çıkardı. Tammy ye 7 milyon avro maaş verdi. Cengiz ve her nekadar şimdilik iyi oynasa da jota ya o bonservisler verilmemeli. Ben kennyi 8.5 milyon a da sattıklarına inanmıyorum. Umarım yanılıyorumdur.
Orkun'dan olan borcu silerler, olur, biter.
Parasız alalım diye bekliyorlar. İlişiğini kessin, gelsin. Bıktıracak Beşiktaşı biz de git diyeceğiz. Onu bekliyorlar. HATA YAPSIN BEŞİKTAŞ diye bekleniyor. YÖNETİM UYUMAYACAK ARTIK.
Gönderin gitsin ama BEŞİKTAŞ para kazanmalı gisderken. BJK formasını da asla giydirmeyin artık.
Yeni abubakar rafa oldu.cins futbolcular onu örnek almaya başladı.yıldız futbolcunun da karakterli olanını almalıyız artık.
Senaryo değil, gerçek, rafanın böyle davranmasının sebebi morinyonun ona ilgisi ve menajeriyle hazırlanan planın sahnelenmesidir, plana göre beşiktaşı bezdirip bedavaya kapatacaklar, ama yönetimin de bu konudaki dik duruşunu takdir etmek lazım, gerçi bazı geri zekalı yorumcular var, yönetim rafa konusununu beceremedi diyen safsata troleri var, ama gerçekler işte haberde olduğu gibi mesele morinyonun menajeriyle olan planın yürütülmesi meselesidir. Sözde beşiktaşlı safsata beşiktaşlılar bekledilerki bedavaya gönderilsin de yeni eleştiri malzemesi çıksın,
Maaşının yarısını ödesinler oynatsınlar. Kimse bu büyük taraftar profilinden daha büyük değil. Gerekirse maaşını bu büyük taraftar öder fakat Rafa artık tesislerden içeri giremez. Tıpkı Aboubakar’da olduğu gibi.
Yaa Fener bastı parayı aldı. Siz de basın siz de alın.
şu Rafa olayına artık bir son verilsin. Burada Beşiktaş'ın kaybı futbolcuyada yansıtılmalı.Rafa bunun bedelini ödemeli.Benzer bir yol ancak bu biçimde kapatılır.Tersi durumunda bu ilişkide kaybeden Beşiktaş, sadece bugün değil geleceğinide kaybeder.Abu, Rafa vb. oyuncular sadece günü kurtarır uzun sürede takımı batırır.
Sıktı bu mahabbet . Koskoca Beşiktaş kimlerin eline kaldı . Bir futbolcuyu bile yola getiremeyen hoca mı olur ? Yönetim mi olur ? Beşiktaş ın acil kongre kararı alıp yeni başkanını Mart gibi yeni hocasını Nisan gibi açıklaması lazım . Bu hoca ve yönetim mümkünse transfer filan da yapmasın Mart a kadar oyanıp , hevesini alıp sonra en az zararla çekip gitsinler mümkünse .
Parayı getirip gitsin diyeceğim de yerine nasıl bir çöp alacagiz ondan korkuyorum.
Doğrudur Fener'e Kerem için kaç para verdirtmişse Benfica ya da rafa Silva için o kadar para verdirsin alsın o zaman
Sonucta Mourinho gercek bir efsane teknik adamdir dunya futbolunda, Sergen gibi cakma degil. Sergen'in teknik direktorum diye yonettigi mac sayisini, Mourinho bir yilda yonetmistir prime zamanlarinda. Siz Rafa olsaniz size TV kanalindan sallayan, basiniza gelince de basin toplantisinda sallayan TV yorumcusu kisiyle mi calismak istersiniz, yoksa Mourinho gibi bir efsaneyle mi? Sergen sirf kibilerinden dolayi bu adami harcadi, Adali da bu adami Huseyin Yucel getirdigi icin canak tuttu.
Kardesim bu adam 15 milyon getirecekse gitsin? Oyle kontrat imzalayip keyfine gore kendi kararlarini verip bjki terk etmekte nedir? Curusun iste kontrati bitene kadar. 5 milyon euro getirip nasil serbet kaliyor anlamiyom
Bir 10m a yollayın gitsin