Beşiktaş’ın bu sezon ligde 5 golle en skorer oyuncusu olan Rafa Silva, Galatasaray derbisinde kaçırdığı pozisyon için üzgün olduğunu belirtti.
Galatasaray derbisinde Beşiktaş’ın parlayan yıldızı Rafa Silva, maçın son bölümünde kaçırdığı gol nedeniyle teknik ekipten, takım arkadaşlarından ve taraftarlardan özür diledi.
Sezona geldiği günden beri gösterdiği istikrarlı performansla dikkat çeken ve ligde attığı 5 golle takımın en golcü ismi olan Portekizli oyuncu, derbinin 74. dakikasında kaçırdığı fırsatı aklından çıkaramıyor. “GALATASARAY MAÇINDAN DERS ALDIK”
Dün yapılan idmanda teknik ekiple konuşan Rafa Silva, “İlk yarıda mükemmel oynadık. Çok da gol kaçırdık. Maçın normal skoru 3-4 farklı galibiyetle sonuçlanabilirdi. Fakat rakibin baskısına karşı korunmaya çalıştık. Cengiz’in pasını gol yapmak yerine auta atmak beni çok üzdü. Taraftarımız merak etmesin. Galatasaray karşılaşması önemli ders oldu. Hatamızı telafi edeceğiz” diyerek duygularını ifade etti.
YORUMLAR (17)
@Hızlı kartal🦅 Rafa reportaj vermiyor yalan haberdir
Stadın zemini çok kötü, o yüzden vuruştan önce top sekerek geldi. Bu zeminde Liverpool bile top oynayamadı. O uçan kaçan GS güçlü rakipleri karşısında ancak zemine sığınarak maç kazanmaya çalışıyor.
İlk defa rafa nin demeç verdiğini gördüm bundan rafanin haberi olduğunu hiç sanmam
@AGG rambo siz niye okuduğunuzu anlamıyonuz la adam zaten demeç vermemiş teknik ekiple dertleşmiş bunuda orda nasıl duydularsa nasıl akılda tutup nasıl tercüme ettiyseler işte haber yapmışlar bu dertleşmeyide maçtan 4 gün sonra yapmış hala maçı konuşuyorlar yalnız gelde gülme aga
Rafa silva mutkaka Ceza alanı içinde klas gol çalışması yapması gerekiyor. Oralarda vuruşları çok sıkıntılı
Ah be rafa en son üzülecek adamsın sen bence özür dilecek biri varsa oda mert günöktür
Kime demiş, ne zaman demiş, gıçınızdan uydurun, yazın. Rafa geleli hiç demeç verdiğini gördük mü ki bu yazılana inanalım. Mesele ne dediği değil zaten sizin yalancı haberler yapmanız!!!
Kaynak İsmail Er abimiz olunca her şey mümkün
Sonra muhabirle menemen yemeğe gittiler... Yine sallamaç haberleri
@Bolubeyi Türkiye'de haberlerin yüzde 95i ya sallamaç, yada yandas haber. TV'de aynen öyle.
Kontrol etse yüzdeyüz atardı golü önü boştu yetişemezlerdi
Hiç üzülme rafa suç sende değil senin arkandaki iki kişide ne yazık ki takıma gol katkısı vermiyorlar... Hoca özellikle orkun ve ndidiye kale karşıdan gören yerlerden şut çalıştırmalıdır...
Her sezon şampiyonluk iddasında bulunmak zorunda olan ve 20 milyon taraftara sahip Beşiktaş gibi bir büyük kulüp, bir derbi maçından sonra bu kadar sessizliğe bürünmemeli. Sanki kulüp kapandı !
@SYS 20 milyon taraftar mi? 150bin forma zar zor satiyor kulüp. 20 milyon olsa, en 2 milyon forma satilir. en az!
Neden bu kadar kötü, eksik, yorgun Galatasaray ı yakaladınız çok Korkak oynayarak rakibin üzerine gitmediniz 2 puanı verdiniz haybeye.
@Sungur yorgun mu? biz bir gün önce maç oynadik. ne yorgunlugundan bahsediyorsun.
merak etmiyoruz zaten,siz ayni hataları bol bol yaparsınız😊
Pozisyona dikkat edin, az farkla önde kaldı topa, bu yüzden sağ ayağı hafif geriden vurdu topa, vücudu bir tık getide kalsa bir tıkla topu sokmuştu🤔O gol olsaydı şimdi konuşan tüm baykuşlar farklı bir hikaye anlatacaklardı, bir başarı hikayesi, çünkü tüm yorumcular skor yorumcusu, futboldan bir bok anladıkları yok, ülkede kimsenin yok🤔
İnanmam rafa bu kadar uzun cümleler kurup konuşmaz üzgündür o ayrı