Beşiktaş'ta ligin ilk yarısına damga vuran Rafa Silva krizinin ardından yeni gözde Vaclav Cerny oldu. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın merkeze çektiği Çek futbolcu, skor katkısını artırırken Fenerbahçe derbisine de damga vurdu.
Ziraat Türkiye Kupası C Grubu ilk maçındaki derbide Fenerbahçe'yi deplasmanda 2-1 mağlup eden Beşiktaş'ta Vaclav Cerny attığı 2 golle maça damga vurdu.
Derbilerdeki ilk gol sevincini Kadıköy'de yaşayan tecrübeli futbolcu, bu sezon Beşiktaş formasıyla attığı gol sayısını 5'e yükseltti.
Beşiktaş formasıyla ilk golünü Kocaelispor'a atan Cerny, Trabzonspor'la 3-3 sona eren müsabakada iki kez rakip fileleri havalandırmayı başarmıştı.
Cerny ayrıca geçen sezon UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Glasgow Rangers formasıyla Fenerbahçe'ye 2 gol atmış, İskoç ekibi karşılaşmayı 3-1 kazanmıştı.
RAFA'NIN ARDINDAN İLAÇ OLDU


Habertürk
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (9)
@AIXIA tamamda orkun kac mactir oynuyor ne gol ne dogru duzgun asist... O sanslari demirege kartal bulsa simdiye iki uc maci kurtarmislardi... Demiregenin buldugu dakikaya gore gol/asist katkisi muazzam
@AIXIA Demir Egenin değil Orkunun 10 numara oynaması lazım.
8 milyona aldığın futbolcunun verimi e bak... Acil 10 numaraya ihtiyaç var. Cerny'nin yeri sağ açık.
Rafa ile cerny beraber izlemek istiyorum İkiside olsun istiyorum. İki yıldızı bir goremiycekmiyiz ikinci yıldız Beşiktaş'a haram mı
Rafa hikaye ahlakli oyuncu bize yeter Cerny bize yeter helal olsun keltoş o kadar ilk maclarda ikinci yari baslar baslamaz kaç kez oyundan alındı küsüp triplere girmedi daha çok verdi kendini Raschica bile bu rafadan daha ahlakli son maclar diye bilirdi bana ne mk bunca zaman bana kapiyi kapali tuttular taraftar ayri saydi sövdu ne oynuycam ama adam ne yapti ahlaki geregi elinden geleni yaptı.
Biri gelir biri gider, bir zamanlar Rafa vardı şimdi Cerny var, zamanla rafadan daha iyi olacak bunu görebiliyorum.
tipik bir alaturka ekmek beyinli kıyaslaması: biber yoksa domates var
Hadjam da bunun defans versiyonu ve muhakkak alınmalı.
Rafa ile Cerny karşılaştırılamaz. Elmayla armut gibi başka başka oyuncular.
Cerny gibi 3 4 adam daha al ligin içinden geç
@Kartal yuvası ölü halimiz bile kafadan zirvede olur tff mhk olmasa...
Rafayi cernyi bilmem ama demiregeyi 10 numaraya koysan sene boyunca 10gol-10asisti rahatlikla gecer... Sergenin bi moktan anladigi yok