Futbol

Rafa Silva'dan Beşiktaş'a yeni teklif

Beşiktaş'ta Rafa Silva ile ilgili kriz devam ediyor. Türkiye'de kalmak istemeyen Portekizli futbolcu, Beşiktaş'ın kapısını yeni bir teklifle çaldı.

HENÜZ TEKLİF YOK

Takımdan ayrılmak isteyen Rafa Silva, bu isteğine rağmen henüz Beşiktaş'ın istediği düzeyde bir teklif getirmedi.

FESİH İSTEĞİ

32 yaşındaki futbolcu, alacaklarını bırakarak ve 3-4 milyon euro düzeyinde bir ödeme yaparak Beşiktaş ile sözleşmesini feshetmek istiyor.

BEŞİKTAŞ KABUL ETMİYOR

Beşiktaş ise 3-4 milyon euro düzeyindeki bir ödemeyi kabul etmiyor. Rafa Silva, daha iyi bir teklif getirmesi durumunda veda gerçekleşecek. Aksi durumda Beşiktaş, ayrılığa izin vermeyecek.

BEŞİKTAŞ İLE SÖZLEŞMESİ

Rafa Silva'nın, Beşiktaş ile sözleşmesi 2027 yılına kadar devam ediyor.

BU SEZON PERFORMANSI

Beşiktaş'ta bu sezon 16 maçta süre bulan Rafa Silva, 5 gol attı ve 3 asist yaptı.

Sporx

HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

{ "vars": { "account": "GTM-T3XXFJ6" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }