Çebi’nin “gönül bağımız olan bir markayla yakında anlaşma imzalayacağız” sözleriyle, Beşiktaş’ın yeni sezondaki forma sponsorunun Beko olacağı da tescillenmiş oldu. Duhuliye.com bu haberi siz okurlarına 9 Mayıs tarihli “Sırttan göğüse” haberiyle duyurmuştu.

Beşiktaş ve Beko’nun 80’li yılların sonundan, Beşiktaş’ın yüzüncü yıl şampiyonluğuna kadar devam eden forma göğüs sponsorluğu anlaşması, Beşiktaşlı taraftarların hatıralarında Beşiktaş formasının Beko reklamı ile özdeşleşmesini sağladı. Beko’dan sonra gelen göğüs reklamları taraftarlar tarafından çok da benimsenmedi.

Beşiktaş’ın Onursal Başkanı Süleyman Seba ve Koç Şirketler Grubu Onursal Başkanı Rahmi Koç’un aralarındaki dostlukla temeli atılan bu birlikteliğin tekrarlanacak olması Beşiktaş camiasında büyük sevinç yarattı. Beko’nun Beşiktaş’a verdiği destekte, Beşiktaşlılığı ile bilinen ünlü iş insanı Rahmi Koç’un payı yine çok fazla.

Duhuliye.com, Beşiktaş’ın Beko ile imzalayacağı forma göğüs sponsorluğu anlaşmasının detaylarına ulaştı. İlk etapta 2 yıllık olacak anlaşmaya göre Beşiktaş, Beko sponsorluğundan 2 yılda 42 milyon TL kazanacak. Beşiktaş’ın Beko göğüs reklamlı formaları, 2020-2021 sezonundan itibaren kullanılmaya başlayacak. Taraftarlarca çok sevilen Beko reklamının forma satışlarını olumlu etkilemesine kesin gözüyle bakılıyor.

Duhuliye.com ÖZEL HABER