Bir çocuk, Beşiktaş forması giyen Rashica'nın maç sonu eşine vermek istediği formayı aldı. Kosovalı yıldız, paylaşılan görüntülerin ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Beşiktaş, sahasında Alanyaspor'u 3-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından siyah-beyazlı ekibin Kosovalı yıldızı Milot Rashica, formasını tribündeki eşine attı. Araya giren bir çocuk taraftar, Rashica'nın eşinden önce formayı kaptı ve oradan uzaklaştı.

"EŞİM DOĞUM GÜNÜ OLAN BAŞKA BİR ÇOCUĞA VERMEK İSTEMİŞTİ"
Sosyal medyada paylaşılan görüntü sonrası Rashica, konuyla ilgili bir açıklama yayınladı. Kosovalı oyuncu paylaşımında "Eşim bunu doğum günü olan başka bir çocuğa vermek istemişti ama bu ufaklık kaptı." ifadelerini kullandı.
Haber 7
YORUMLAR (12)
Maçta giyilen forma. Çok değerli. Normal formalar var satışta. Alın giyin. Sahibinden onu istiyor. Onu bile alamadı her kimse o. KISMET. Yani bana başka bir forma verin de vereyim diyemez. Maç bitti. Forma da gitti. İkinci bir forma yok yani. Her isteyen futbolcu her gün 100 forma alayım dağıtayım diyemez. Mağazalardan alacak, dağıtacak, imza günü için bile mağazadan alıyorsun. imzalatıyorsun. Yani adamın eşi bile olsa, ikinci bir forma yok yani.
@Hasan K. Her maçta futbolculara biri giymesi için diğeri de yedek olmak üzere 2 forma veriliyor. Diğerini verseymiş eşine.
70 ler 80 ler mi forma çok bir sürü çocuğa forma vermeniz lazımdı bayramda....
Kesin malum partiden, calmayi iyi beceriyor
@Bjk Hollanda - kesin hollanda'dan gelmiṣtir. Arabanın camlarını patlatıp tesisat çalan ucubeler! Sizin pis ülkenizi tanımıyoruz sanki.
hangi kelimeyi ufaklik diye tercume ettiniz acaba merak ettim.
Ozaman yenisi ver cok mu zor. Cocuklar kimse ellemez
bu çocuk ilerde başkan adayı olur, testi geçti
Çok iyi yedek. özellikle spor avantajını aldıktan sonra oyuna girince çok faydalı oluyor açık rakipleri dağıtıyor. Seneye umarım kalır.
🤣🤣🤣