Temmuz ayından Çin’den teklif alan ancak Beşiktaş’ın bırakmadığı Ricardo Quaresma’ya bu kez komşunun dev kulüplerinden Olympiakos talip... Yunan ekibinin teknik direktörü Pedro Martins, vatandaşının yanına gelmesini istiyor.

Transfer döneminin sonuna yaklaşılırken Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma’ya sürpriz bir talip çıktı. Yunanistan’ın en büyük iki kulübünden biri olan Olympiakos, siyah beyazlı kulübün kapısını çalarak tecrübeli oyuncu için 5 milyon Euro bonservis bedeli önerdi. Yeni teknik direktörü Pedro Martins yönetiminde bu sezon Avrupa Ligi’nde mücadele edecek olan Yunan ekibinin, Çin’e giden hücuma yönelik orta saha oyuncusu Seba’ya bir alternatif aradığı, bu nedenle Beşiktaş’ın kapısını çaldığı belirtildi.

Top Şenol Güneş'te

Bu sezon transfer döneminde 30’a aşkın aşkın oyuncu gönderen ve birçok ismi de kadrosuna dahil eden Olympiakos’ta teknik direktör Pedro Martins’in takımı sürükleyecek bir yıldız istediği bu nedenle yönetime başvurarak vatandaşı Quaresma’nın adını verdiği öğrenildi. Quaresma’yı elden çıkarmayı düşünmeyen Beşiktaş yönetimi bununla beraber Yunan ekibine hemen ‘hayır’ demedi ve bu cazip teklifi değerlendirmeye aldı. Siyah beyazlı yönetim, Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda hareket edecek. Quaresma’ya temmuz ayında da Çin’den bir kulübün 9 milyon Euro teklif ettiği öne sürüldü.

Haber Kaynağı: Hürriyet