Ben Beşiktaş'a hayran kaldım

Rıdvan Dilmen "Benim bir tarzım var diyor Valerien İsmael. Oyuncuların teknik direktör değişime rağmen konsantrasyonu yüksekti. Kimse Trabzonspor'a bu kadar üstün oynamadı. Ben Beşiktaş'a hayran kaldım. Gelecek sene doğru bir yapılanma ile hızlı bir oyun oynayan Beşiktaş görebiliriz. Trabzon hiç beklemediği kadar pres şokla karşılaştı.

Batshuayi iyi niyetli bir oyuncu

Avcı'nın imdadına devre yetişti. 4-2-3-1'e dönmeli ikinci yarı. Beşiktaş'ın son pozisyonları başarılı da olabilirdi. Beşiktaş için acele etmemek lazım. CV'den bakmamak lazım. Bu oyun ya antrenör kovdurur ya da üç sene şampiyon olur. Beşiktaş ilk yarı Trabzonspor'u kontra atak oynamaya mecbur etti. Michy Batshuayi iyi niyetli bir oyuncu yoksa penaltı pozisyonu o şekilde sonlanmazdı." ifadelerini kullandı.

Newcastle - Aston Villa maçı gibiydi

Newcastle - Aston Villa maçı gibi Premier Lig temposunda bir maçtı.Acaba Önder hocayla devam edelim mi denmişti ama şimdilik İsmael ile iyi başladılar. Kaleye vuruşlar çok az. En tempolu üç maçtan biri oldu Süper Lig'deki.

Oynanacak sisteme göre oyuncu transfer edecek

11'e 11 oynanırken Beşiktaş yaptığı pres ile Trabzonspor'un oyununu bozdu. Pratik olarak çok iyi çalışmışlar. İsmael stoper lazım diyecek sol kenara ve hucüma transfer isteyecek oynayacağı oyuna göre yeni transferler yapacak. 3'lü oynamakta problem yok dünya 3'lü oynamaya başladı zaten. Beşiktaş konsantrasyon olarak çok yüksekti. Trabzonspor hiç pres beklemiyordu. Avcı set oynayamaz Beşiktaş dedi. Trabzonspor'da düşüşün en büyük sebebi arkadaki üç oyuncunun değişikliği. Tandemin bozulması.

Çalışma saatlerini falan bunları abartmayalım

Valerien İsmael'in tesislerde kalması sabah 5'de kalkması gibi şeyler söyleniyor ama bunlar biraz süsleme gibi geliyor. Eve hiç gitmedi gece 3 de yattı tabii ki de çalışacak teknik direktör çalışacak para kazanıyor. Çalışma saatlerini falan bunları abartmayalım. Teknik direktörü 5-6 saat çalışmak yeter fazlası süsleme oluyor. Bilimden falan yararlanacaklar ama her şey o değil. İsmail Kartal rehavetten bahsetti 110 km koşmuş Fenerbahçe ama daha çok koştuğu maçlarda mağlup olmuştu.

Duhuliye.com