Spor yazarı ve yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş ile Kayserispor arasında oynanan maçın devre arasında değerlendirmelerde bulundu. NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Dilmen'in yorumları şu şekilde:

''Adebayor jubile maçına çıktı''

''Beşiktaş 1-0, 1-0 stratejik maçlarını kazandı. Beşiktaş'ın 3'lü, 5'li maçlarını bekliyorum, artık güven kazandılar. Beşiktaş ilk yarı 3 attı ama Silviu Lung harika kurtarışlar yaptı. Burak Yılmaz'ın golünde, 10 oyuncunun 9'u uzak köşeye vurur ama tecrübesiyle yakın köşeye vurdu. Kayserispor'un konsantre olamamış. Öğle saatlerinde Bülent Uygun canlı yayına bağlandı. Bildiğiniz canlı yayın. Adebayor bu akşam ayrılacakmış, jübile maçı gibi. Şunu söyleyeyim, insanların aklıyla alay edilmesin. Bu pozisyonla ilgili biz ofsaytı merak etmiyoruz ki, bize gösterin en azından çıktı mı çıkmadı mı bakalım.''

''Beşiktaş kaleciyi şut manyağı yaptı''

 "Beşiktaş, kaleci Lung'u şut manyağı yaptı. Antrenman maçında bu kadar pozisyona giremezsin.Kayserispor kalecisi Lung 5-6 tane inanılmaz kurtarış yaptı, buna rağmen Beşiktaş 3-0 önde."