İşte Ahmet Nur Çebi'nin açıklamaları: 

"Cenk Tosun'a her zaman kapımız açık. Öncelik hakkı olan bir oyuncu. Fakat şartlar önemli. Kulübün ekonomisinin taşıyabileceği bir sözleşme yapmamız lazım. O da iyi bir Beşiktaşlı. Bizimle olmayı arzu edecektir."

'RIDVAN YILMAZ GİDİYOR'

 "Rıdvan gidiyor. Bir sol bek olarak Rıdvan'ın gittiği fiyat, bana göre çok iyi. Kamuoyuna bakıyorum beğenmiyorlar. '10 milyon euro dedin' diyorlar. Pazarlık yapıyorum, ne diyecektim başka? Sonraki satıştan pay var, çok garanti bonuslar var." dedi.

'6.5 MİLYON EURO BEŞİKTAŞ'IN KASASINA GİRECEK'

Frankfurt'la Rıdvan Yılmaz için ödeme planında henüz anlaşamadığımız için biraz ayak sürtüyorum açıkçası. Yaklaşık 6.5 milyon euro Beşiktaş kasasına girecek. 4 milyon euro yüzde 100, 6 milyon euro yüzde 99, 6.5 milyon euro yüzde 90 kasamıza girecek. Artı bir de %20 bir sonraki satışından gelir elde edeceğiz.

YABANCI SAYISI ÇOK ZORLANMAMALI

"Taraftar heyecan yaşamayınca, takım heyecan yaşamıyor. Takım heyecan yaşamayınca da biz heyecan yaşayamıyoruz. Ben, altyapı taraftarıyım ama yabancı sayısı çok zorlanmamalı. Önceden böyle düşünmüyordum. Bunun adı sınırlama değil teşvik olmalı.