77 maçta forma giyen milli sol bek, yeniden siyah-beyazlı formayı giymek için gün sayıyor.
Rıdvan Yılmaz Kimdir?
Rıdvan Yılmaz Kimdir sorusu taraftarların radarına girdi, Rıdvan Yılmaz, futbola Beşiktaş altyapısında başladı ve burada geçirdiği yıllarda kulübün altyapı sisteminin en parlak oyuncularından biri haline geldi. 2019 yılında A takıma yükselen Rıdvan, özellikle 2020-2021 sezonunda Beşiktaş’ın Süper Lig şampiyonluğunda önemli bir rol oynadı.
2022 Yazında Ada’nın Yolunu Tuttu
2022 yazında, Beşiktaş’tan İskoçya’nın köklü kulüplerinden Rangers’a yaklaşık 4 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer oldu. Bu transfer, Rıdvan’ın Avrupa’da kendini kanıtlama fırsatı bulması açısından önemli bir adımdı. Rangers’ta geçirdiği süre boyunca 77 resmi maça çıkan Rıdvan, 2 gol ve 6 asistlik bir performans sergiledi.
Rangers’ta Kadro Dışı Kaldı
Rıdvan’ın Rangers’taki durumu, 2025 yazında kadro dışı kalmasıyla yeni bir boyut kazandı. Rangers’ın UEFA Şampiyonlar Ligi eleme maçları için kadroya dahil etmediği Rıdvan’ın forma numarası, yeni transfer Max Aarons’a verilmişti.
Beşiktaş’ın Rıdvan Yılmaz’ı Transfer Çabaları
Tammy Abraham, Orkun Kökçü, David Jurasek ve Wilfred Ndidi gibi yıldız isimleri kadrosuna katan siyah-beyazlılar, şimdi de eski oyuncusu Rıdvan Yılmaz’ı yeniden yuvaya döndürmek için harekete geçti. Bazı kaynaklara göre, Beşiktaş, Rıdvan’ın transferi için Rangers ile görüşmelerde önemli mesafe kat etti ve anlaşmanın yakın olduğu belirtiliyor.
Satın Alma Opsiyonlu Kiralama Seçeneği
Transferin detaylarına bakıldığında, Beşiktaş’ın Rıdvan Yılmaz ile 3+1 yıllık bir anlaşma sağladığı ve oyuncunun Türkiye’ye dönmeye sıcak baktığı ifade ediliyor. Rangers ile yapılan görüşmelerde ise transferin satın alma opsiyonlu kiralama ya da doğrudan bonservis bedeliyle gerçekleşme ihtimali bulunuyor.
Beşiktaş’a Dönmek İstiyor
Rıdvan’ın Beşiktaş’a dönme isteği, transfer sürecini kolaylaştıran bir diğer faktör. Oyuncunun, “Kulüp ile anlaşma olursa, benden yana sıkıntı çıkmaz” dediği ve siyah-beyazlı formayı yeniden giymeye istekli olduğu aktarılıyor. Ayrıca, Beşiktaş altyapısından yetişmiş olması ve kulübe olan bağlılığı, bu transferde önemli bir rol oynuyor.
Rıdvan Yılmaz’ın Beşiktaş’a Katkısı Ne Olabilir?
Rıdvan Yılmaz’ın Beşiktaş’a katkısı ne olabilir sorusunun yanıtı, Rıdvan Yılmaz’ın Beşiktaş’a dönmesi, hem takım hem de taraftarlar için heyecan verici bir gelişme. 24 yaşındaki sol bek, Süper Lig’i ve Beşiktaş’ın oyun sistemini iyi tanıyan bir oyuncu. Genç yaşına rağmen Rıdvan, hem savunma hem de hücumda takıma dinamizm katabilir.
Milatgazetesi
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (50)
Bu Rıdvanı neden eleştiri yağmuruna tutuyorsunuz anlamış değilim, sanırım bu eleştiri yapan kişiler çocuk, rıdvan beşiktaş çocugu hayırlı olsun bir beşiktaş lı olarak harika bır transfer
Ulan biz kadro dışı bırakınca üstüne para verip öyle gönderiyoruz,adamlar kadro dışı bıraktığı adamdan nerdeyse aldığı bonservise geri veriyor,denenmişi tekrar denemenin anlamı yok,sola da bu Taylan bulun buna o parayı vereceginize
Ridvana bk 30 35 maç bir asist başarıda tavan yapmış yazikya yazık yine bence bu yönetim teknik traktör le birlikte gidecek gibi
Masuaku kalsin diyen skor yorumcusudur masuakudan iyisini almaya calisti baskan tutmadi olabilir, yama yapiyoruz sonraki donem kurtuluruz kiralik zaten ama diger transferlerin hepsi ilk 11 ve genc, boyle bir transfer sezonu ne zaman yasanmis biri cikarsin soylesin
belli ki bir çok yorumcu sabah uyanınca linke giriyor, başlığa bakıyor ve şurdan sallayım burdan sallayım diye tuşlara basmaya başlıyor. para var mı, bir takım iskeleti ve kalıcı kadrosu ne kadar sürede kuruluyor, hatta futbol nasıl bir yapılanmayla oynanıyor ve başarı geliyor zerre umurunda değil. Üstüne oturduğu kaynağından aldığı desteğe bağlı, başkana veya teknik direktöre veya futbolcuya Allah ne verdiyse yazıyor. Gerçekten Beşiktaşlı ise kendine, yok sahte katılımcıysa rakibine (yani bize) zarar veriyor. Ortak gelinen nokta ise parçalanmış ve her gün gücünden kaybeden camiamız. Bilinçli veya bilinçsiz troller böyle devam edin, üç kuruş egonuzu tatmin edin, sonunda sahne renklilere kalınca sallayacak başka sahneler aramak zorunda kalacaksınız.
Benim düşüncem, sağa bir Türk daha alıp (Zeki olabilir) sola 2.yabancıyı almak. Çünkü Jurasek de tırt çıtı, en azından orayı da kurtarmış olurduk.
Gayet mantıklı bir yerli takviye, daha 24 yaşında ve eskisinden daha tecrübeli ve kuvvetli. Sorun Jurasekin bu kadar kuvvetsiz ve ayağının kötü çıkması. Elma ile armutu karıştırmayalım. Masuaku kalsa bile rıdvan desteği yine çok mantıklı olacaktı. Şimdi beklediğimizden bile fazla dakka alacak (jurasekin çöplüğünden)
Başkan olarak geleli 8 ayı geçmiş, scout ekibi kurmuşsun, takımdaki ihtiyac bölgeleri belli ki masuaku kalsaydı eğer herkes buna razı olurdu, avrupa kupası kaçmış, konferans ligi belli değil, sen şimdi git kronik sakat rıdvanı geri getir, takımı halen kanatsız oynat ki bana göre arroyo sağ kanatta hep iyi oynadı, ama hoca takıntılı, başkanım sen bizimle dalga mı geçiyorsun, bu ne vurdum duymazlık
Kaleye Santos'tan Brazao, sol beke Djurgarden'dan Keita Kosugi, stopere Tigres'ten Joaquim, Braga'dan Sikou Niakate, sağ beke Botafogo'dan Vitinho alacaksın böyle saçmasapan mahalle takımlarından gol yemeyeceksin. Zamanında senden kaça kaça Avrupa'ya giden ve orda kadroya giremeyen hantal bek topçusunu geri almayacaksın rezil herifler
İlkokul 3.sınıf öğrencilerimden 3 lü defans yapın desem hocam yapmayalım derler, zorlasam yapın çocuklar desem Emirhanı sağa koymazlar
Bak iddiaa ediyorum Avrupa'dan herhangi bir kulüpten,hatta büyük konuşuyorum İskoçya'da Rangers dışında herhangi bir İskoç kulübünden teklif alsaydı bu adam geri döndü dedirtmemek için bile Beşiktaş'a dönmezdi..
Rıdvan Jurasek ten biraz daha iyidir, ama sona kalsın, çok acil değil, stoper ve sol kanat lazım, yedek santrfor, son olarak ta Rıdvan olur, zaten talibinyoktur, takımı da oynatmıyor, peşinde koşmayalım, transfer orada transfer bitsin sonra bakılır
demioren 8 yilda bir sampiyonluk aldi adali bu kafayla 10 yil yonetsin bu kulubu 1 sampiyonluk bile alamaz
kronik sakat adam. türk falan eyvallah. 1m euro dan fazla verilecek biri değil. takımında kadro dışı kalmış biri. giderkende pislik yapmıştı
Sakat değilse jurasekten ve Emre Can terziden iyidir.
Kronik sakat ! Söyleyeceklerim bu kadar.
O kadar büyük yanlışlar var ki, hepsi aynı sorundan besleniyor: Hiçbir alanda plan yok. Ne transferde ne hoca seçiminde, ne bütçe kullanımında ne maaş tablosunda, ne de takımın sisteminde. Play-off mücadelesine hiç denemedigimiz sistemle çıkıyoruz. Bu arada bu sistem şu anki kanatsız kadroya en uygun olanı ve biz bütün bir hazırlık döneminde bir kere bile bunu oynamadık. Böyle olunca da Avrupa futbolunun üçüncü ligine kalma mücadelesinde zorlandık. Ben şunu anlıyorum, Serdal Adalı tıpkı Hasan Arat gibi ilk fırsatta bırakıp kaçmak için gün sayıyor. Çünkü o da tıpkı önceki sene gibi transfer konusunda batırdı ve kulübü büyük bir mali zorluğun içine soktu. Verdiği sözleri yerine getiremedi kulüp Arat döneminde neyse aynı kafayla devam ediyor. Avrupa piyasasının akşam pazarında ne bulursak alıyoruz. Mevcut kadroyu sorunlu hale getiren bu stratejiydi aynı şeyi tekrarlayıp farklı sonuç beklemek en iyi ifadeyle saflıktır. Beşiktaş maalesef daha büyük krizlere sürükleniyor. Bir ay içinde yönetim istifa tezahüratları başlarsa şaşırmam. Bunlar da arkasına bakmadan kaçıp giderler. Yine biz enkazla başbaşa kalırız. Umarım yanilirim.
Ben Ridvan'in geri gelmesini istemiyorum. Kötü futbolcu olduğu icin degil, iyi futbolcu oldugunu kanitlayamadi ya da adam iyi futbolcu olsaydi buraya geri postalamazlardi demesinler diye geri gelmesini istemem. Bence bir kac yil daha baska avrupa takiminda oynasin, kendini bulacaktir. Hollanda, Belçika ya da Isviçre takimlarinda oynamali. O ülke futboluna çok uygun oyun stili var. Geri gelme Ridvan, kendine yazik edersin.
Rıdvan’ı felan almayın! Başarılı olsaydı takımı bırakır mıydı? Kadroya dahi giremiyor! Beliktaş’taki oyununu hatırlayın! Hangi başarısını hatırlıyorsunuz? Hava hakimiyeti olmayan bek olur mu? 3 aydır bula bula Rıdvan’ımı buldunuz y!
Pazara gittim sancho eve geldim rıdvan yılmaz 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
abi ne Ridvan Yilmazi ya , of Vallahi ya , bitiremediniz su gonderdigimiz futbolculari geri almayi , bir de pik zamanlarinda hic degiller alirken geri, yapmayin ayni hatalari gozunuzu seveyim artik, en son ornek cenk , ne verdi geri dondurdugunuzde ?
Come to Beşiktaş yerine Return to Rangers Rıdvan (Rangersa geri dön Rıdvan) akımı başlatılmalı. Sakat vasat bitik adam istemiyoruz bizi vasata alıştıramazsınız tüm çöpleri toplayıp sonra arada 1 tane isimli sol açık alacaksanız onuda almayın bu çöpleride almayın yeter ya burası Beşiktaş!!
O zaman durum şu Rıdvan Solbek Jurasec sol kanat hayaller Paris Saint German gerçekler Güngören belediyespor
Rıdvan candır. Direkt 11 oynar.ve cok başarılı olacağına inanıyorum. Herkes yazdığı yorumu unutmasın
Sana 100%100 katılıyorum. Bizim taraftar kadar karamsar, olumsuz yorum yazan bir taraftar grubu yok, her transfere kronik sakat diyorlar. Fenerbahçe 16 yıldır şampiyon olamamış fakat bu kadar karamsar değil, şampiyon olan malum takımın neredeyse bütün şampiyonlukları şaibeli takıma tam destek hep destek, herşey bir anda düzelmiyor. Başkana biraz sabır göstermek Lazım
Rıdvan‘a bir şey demiyorum ama bu takıma sağ kanat sol kanat olmazsa bu takımdan bir şey olmaz bir de stoper tabii ki bir de yeni teknik direktör
Çok büyük hata yaparlar daha güçlü daha fizik li bir sokbek lazım bize..
persembe gunu elenirsek ne hoca kalir ne baskan
Futboldan soğudum bu nedir arkadaş kadroda bunun gibi iki tane var birde emirhan var rakip transferlere bakın yanından bile geçmez
dünyada sol bek olarak defans güçlü ileri çıkışları olan asist gol yapabilen oyuncu kalmadı bonservisli yarım sezon sakat rıdvanı mı alacağız bu kadar borç başarı da getirmeyecek gözüken o ne teknik adam ne alınmayan oyuncuların faturası birbir önümüze gelecek
Lozana köy takimi diyenler oluyor cok net lozanin temposu hicbir türk takiminda su an yok. O yüzden uzay takimi Young boysa elendi. Lozan gencleri ile inanilmaz mücadele etti. Besiktas taraftari da artik yönetim de transfer kültürünü degistirmeli. Abrham orkun rafa n didinin sagina soluna arkasina defansa söyle gencleri uygun fiyata doldur hem tempo artar hem de abrahamin golleri artar. Tempo yapacak oyuncu cok az osvicre takimlari az bütce ile iyi takimlar kuruyorlar biz de köy takimlari diye dalga gecelim dogrusunu onlar yapiyor biz kendimizi real havasinda sanip yildiz yildiz diye gelirsiz deli gibi harcama yapiliyor. Bir Alman hoca ile graafa bu isleri birakacaksin hicbir türkü transfer isine dahil etmeyeceksin para bizi bozuyor
Maalesef çok cahil yorumlar var. Jurasek net yanlış transfer ama yabancı durum o ki çıkamıyoruz da herhalde Benfica iyice değeri düşmesin diye izin vermiyor kiralık sözleşmesinin iptaline. Bu durumda aynı bölgeye iki yabancı kontenjanı harcanır mi? daha sağ sol kanat yedek forvet, alternatif stoper belli değilken hele. Türk alınmak ZORUNDAYDI. Kaç tane Türk sol bek tanıyorsunuz? Kaçı beşiktaş'a gelmek istiyor? Rıdvan alınmak zorunda kalınıldığı için alındı. lütfen boş yorum yapmayın. Rıdvan'ı değil Jurasek transferini eleştirin
Rangers da kadroya giremeyen jurasekle beraber Beşiktaş tarihinin en berbat sol bek tandemidir
Rıdvan rangersta performansından ötürü 3. 4. tercih konumuna düşmüş ve sonunda kadro dışı kalmış bir arkadaştır. Yani bizdeki onana gibi düşünebilirsiniz. Gerçi onana bu arkadaş kadar sık sakatlanmıyor. Ama yönetime, scoutlara ve pek sayın Adalı’ya sorsanız rıdvan kimdir diye, size “Jurasekte sçtk şimdi rıdvanla sıvamayı düşünüyoruz” derler muhtemelen. Nasıl olsa kendi ceplerinden çıkmıyor ya, nasıl olsa yapanın yanına kalıyor ya, sorun yok. Siz de yarın, öbür gün ceketinizi alır çıkarsınız, beşiktaşın dağ gibi biriken borçlarına bir tepe de siz eklemiş olursunuz, sizin için hava hoş.
Yabancı Kaleci Transfer - Rıdvan Tayyip Paulista Taylan - Ndidi Orkun Rafa Arroyo Sol kanat Transfer - Abraham
Kanat nerde başkan, kanat lazım ama adam kanat hariç her bölgeye adam aldı.
Orkun da paralar bitti. Başgandan pahalı transfer beklemeyin.
Babasının Parasını Dağıtıyor Sanki. Arkadaşlar Dikilitaş Bizim. Serdal Adalı'nın Kulube Hibesi Falan Değil.Bu Nedir Ya Telef Edecek Bu Gidişle.Transferlere Bak. Hocaya Bak,Scout Ekibine Verilen Paralara Yazık.
Rıdvan iyi işler yapacağına inanıyorum. Yerli herzaman yabancıdan iyi oynar bunu unutmayın.
Avrupa Avrupa Avrupa... Sanki Avrupa'da bir b.k var .. ulan Orkun'u şimdi anlıyorum adamlığından hepinize sadaka verir be.. sizi siz yapan kulüpten Avrupa'ya gidiyorsunuz.. yeteneğiniz mental gücünüz yetmiyor tutunamiyorsunuz... Sonra ödül gibi yine sırf Türkiye sınırları içerisinde diye daha büyük olan eski kulübünuze dönüyorsunuz... Vizyonsuzluk... Tepeden tırnağa vizyonsuzluk...
Ali Rıza Sergen Yalçın takımın başina geçerse, en az 5 gol 10 asist yapacak adamdır, Rıdvan.
Arkasına bakmadan kaçar gibi giden adamı tekrardan neden alıyorsunuz ki bırakın ne hali varsa görsün avrupa da dikiş tutturamayanlar ödül gibi gene Beşiktaşa gelecek diğer oyunculara haksızlık
@Elisen şimdi inandım gelen gideni aratıyor başkanlar satın birini bulursanız.kulübü
Aynen, milletin sol beklerine bak, bizim vizyona bak. Ridvan ile Eyupspor, Samsunspor ve Goztepe arasindan ilk 5'e kalma mucadelesi yapmaya devam ederiz, en iyi ihtimalle.
https://je-tal-marketing-950.lon1.digitaloceanspaces.com/research/je-marketing-(189).html Our moms are gorgeous and superb and they should rock what they've.