İşte Hilbert'in açıklamaları:

Hava çok güzel. Çoığunlukla evdeyiz. Bazen çocukları yürüyüşe çıkarıyopruz. Bazen iş de yapıyorum. Herkesi sosyal medyada görebiliyorsun. Daha öncesine göre daha fazla iletişim halindeyiz.

Küçük gruplar halinde antrenman yapmaya başladık. Adım adım daha ileri gitmeye çalışacağız.

"İstanbul'u çok özledim"
İstanbul'u çok özledim. Gerçekten benim için harika bir deneyimdi. Hala Beşiktaş'tan çok fazla sevgi ve saygı görüyorum. Eski takım arkadaşlarımla bazen konuşuyorum. Ersin, Ernst, Oğuzhan Özyakup bunlardan bazıları.

Oğuzhan Özyakup'un kariyeri hakkında
Bence bu yeteneklerle daha iyi bir kariyere sahip olabilir. Hollanda'ya geri dönmekle doğru adım atmış olabilir. Çünkü orası onun büyüdüğü yer orası. Beşiktaş'a geri dönebilir. Onun için iyi olacaktır.

"Herkes hala o hata hakkında konuşuyor"
Bence Bundesliga'da iyi bir başlangıç yapmıştı. Sonrasında Liverpool'a gitti. Şampiyonlar Ligi'nde yaptığı hata, biraz kariyerine zarar verdi. O maçtan sonra herkes hala o hata hakkında konuşuyor.

Bence Liverpool'a tekrar gitmeyecek. Öyle bir şansı olduğunu düşünmüyorum. Orada Alisson Becker var. Almanya'da da çok iyi kaleciler var. Bence Beşiktaş'ta kalması onun için daha iyi olur.

Tayfun Korkut hakkında
Bence gerçekten çok iyi bir teknik direktör. Çok fazla deneyime sahip hem oyuncu, hem de teknik direktör olarak. Bence Süper Lig için çok özel olur.

"O kulübübün yüzü Mario Gomez"
Beşiktaş'ta şampiyon oldu. Çok fazla bir şey söylemeye gerek yok. Bir daha Süper Lig'e döneceğini sanmıyorum. Bence kariyerini Stuttgard'da bitirecektir. Kariyerine orada başladı, orada sonlandıracaktır. O kulübübün yüzü Mario Gomez.

"Kolumda kartal dövmesi var"
O stadyumda (İnönü Stadı) tarihi hissedebiliyorsun. 30 binden fazla insan oraya geliyor ve sanki o rakamın 2 katı insan varmış gibi hissettiriyor.

Vodafone Park'a gelemedim. Aslında ilk maç için bir davetiye almıştım. O zaman hala oynamaktaydım. Oraya gelmek için zaman yaratacağım.

Gerçekten onları çok seviyorum. Gerçek taraftarlar. Sevgiyi sosyal medya üzerinden bana gösteriyorlar. Güçlü kalmaya devam edin ve sağlıklı olun.

Kolumda da aynı zamanda kartal dövmesi var. Her zaman onlarla iletişim halindeyim.

Bein Sports