"ROSIER, PASCAL NOUMA GİBİ"

"Dün akşam Rosier'in havaalanındaki görüntüleri, taraftarın ona olan ilgisini uzun zamandır herhangi bir transferde görmedim. Geçmişte çok yapılıyordu ama bu gelenek hem pandemiden dolayı, hem de kulüplerin bütçeleri doğrultusunda yıldız transferi yapamadıkları için böyle havaalanı kalabalıklarına rastlamıyorduk. Dün çok önemli bir taraftar topluluğu vardı. Ama bu taraftarın orada bulunma sebebi, Rosier'in geçen sezon sergilediği performans değildi. Mutlaka bunun katkısı var ama Rosier'in transfer dönemindeki duruşu, Beşiktaş taraftarının gönlünde çok farklı yer edinmesini sağladı. Rosier'in Sanki Pascal Nouma'dan sonra taraftarın gönlünde en güzel yeri edinen yabancı olduğunu düşünüyorum.

"PUZZLE'IN BİR PARÇASI HALA EKSİK"

"Transferin gerçekleşmesi çok önemliydi ama yine de 'puzzle'ın bir parçası eksik. Ghezzal transferi de gerçekleşirse sağ kanadın 'puzzle'ı tamamlanır. Sadece sağ kanadın değil, bana göre hücum aksiyonlarının da çok büyük bir kısmı tamamlanır. Beşiktaş'ın sadece bundan sonra iyi bir golcü transferine ihtiyacı olur."

"TEIXEIRA İLE BAMBAŞKA BİR OYUN GÜCÜ"

"Ama bunun yanında gelişmeler ne gösterir bilinmez ama Alex Teixeira'nın da gelmesiyle birlikte ben Beşiktaş'ın bambaşka bir oyun gücüne sahip olacağını düşünüyorum. Özetlersek Ghezzal, Teixeira ve bir iyi santrfor transferi Beşiktaş'ı Süper Lig'de şampiyonluğun en büyük adayı yapacağı gibi, Şampiyonlar Ligi'nde de gruplardan çıkmayı hayal etmemize sebebiyet verebilir."

"SANTRFOR TRANSFERİ LİGE YETİŞMEZSE..."

"Santrfor transferi ligin başına yetişmezse de ben Beşiktaş'ın lige kötü bir giriş yapacağını düşünmüyorum. Kenan Karaman transferi yapıldığında sosyal medyada bir kısım eleştiriler olmuştu. Ancak Kenan geldiğinde ben şunu söylemiştim; 'Forvet hattının Necip'i olur' demiştim. Hala da öyle söylüyorum. Forvet hattının her yerinde oynayabilen bir futbolcu. İmzayı attıktan sonra da 'En çok rahat ettiğim ve verimli hissettiğim yer santrfor bölgesi' demişti.

"KENAN VERİMLİ OLACAKTIR"

"Biz sıkıntıdan forvette Gökhan Töre'yi oynattıysak Kenan neden oynamasın? Ayrıca da ben Kenan Karaman'ın çok faydalı olacağını düşünüyorum. Ayrıca santrfor transferinin ardından Kenan'ın sağ ve solda da oynayabileceğini, eğer oradaki eksikler de tamamlanırsa Kenan'ın sonradan oyuna girip Beşiktaş'a çok puan ve puanlar kazandırabilecek kalitede bir oyuncu olduğunu düşünüyorum."


Duhuliye.com / ÖZEL RÖPORTAJ