Futbol

Rus basını: ''Gedson İstanbul'da Trabzonspor ile görüştü''

Rus basınından gelen iddia, transfer gündemini bir anda hareketlendirdi. Gedson Fernandes’in İstanbul’da Trabzonspor yönetimiyle bir araya geldiği öne sürüldü. Spartak Moskova forması giyen Portekizli orta saha oyuncusunun menajeriyle birlikte yapılan görüşmede şartların masaya yatırıldığı iddia edilirken, bordo-mavili kulübün transfer için önemli bir bütçeyi gözden çıkardığı konuşuluyor.

Rus basını duyurdu, transfer iddiası gündem oldu

Gedson Fernandes’in İstanbul’a gelmesi, kulisleri hareketlendirdi. Rusya merkezli spor platformlarında yer alan haberlere göre, oyuncu ve menajeri, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ve yönetimden bir isimle bir görüşme gerçekleştirdi.

Haberde, görüşmenin detaylarına ilişkin net bir bilgi paylaşılmasa da, tarafların transfer şartlarını değerlendirdiği ve sürecin ilk adımlarının atıldığı ifade edildi.

Beşiktaş iddiaları yalanladı

Gedson Fernandes ile ilgili ilk iddialar, eski kulübü Beşiktaş ile yeniden görüşmeler yaptığı yönündeydi. Ancak siyah-beyazlı kulüp bu iddiaları kısa sürede yalanladı. Bu gelişmenin ardından gözler tamamen Trabzonspor cephesine çevrildi. Bordo-mavili yönetimin oyuncuya olan ilgisi, transfer söylentilerini daha da güçlendirdi.

Transferde kritik süreç başladı

Trabzonspor yönetiminin, bu transfer için ciddi bir bütçe ayırdığı iddiası dikkat çekiyor. Rus basınında yer alan bilgilere göre bordo-mavililer, transferi sonuçlandırmak adına kararlı bir tutum sergiliyor. Henüz resmi bir açıklama yapılmasa da, görüşmelerin başlaması transfer ihtimalini güçlendiren en önemli gelişme olarak görülüyor.

Kaynak: Taka/Karadeniz
 

{ "vars": { "account": "GTM-T3XXFJ6" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }