Beşiktaş son dönemde Ghezzal ve Alex'e odaklanmış durumda ama asıl çok ciddi bir santrafor ihtiyacı olduğu unutuluyor.

Sezon açılacak ama rakipler ile kıyasladığımızda, asıl ihtiyaç onan mevkii ilk başta santrfor.  
Şu an kadroda Larin, Güven görünen isimler ama Beşiktaş'ın asıl ihtiyacı Aboubakar tarzı bir santrfor. Beşiktaş'a yanlış yapmış olabilir ama geçen sene altın karmasında ben şahsen onu koyarım.

Müthiş bir forvet transferi gösterdi. Ghezzal ve Larin'in de performansını arttıran isim olmuştu. 

Geçen sene rakipler böyle bir oyuncuları olmadığı içinde başarısız kaldı. Son 10 hafta oynamadı 2 hafta daha lig devam etse belki de kızmayın ama şampiyonluk kaçardı.

Beşiktaş önümüzdeki sezon hedeflerinin başına  forvet eklemeli.
 Cenk Tosun'da bir fırsat transferi olarak  değerlendirilmeli. Evet mevcut sakatlığı biraz uzun da sürebilir  ama çok uygun bir rakama yerli bir isim olarak alınsa uzun lig maratonunda faydalı olur.

Üçüncü forvet içinde Güven Yalçın olabilir.
Benim bu mevkiye gönlümden geçen yaşına rağmen Dıego Costa bu ligi çok rahat kaldırır. Sergen Yalçın'ıda seveceği tarzda bir oyuncu. Yalnız sakatlığı ile ilgili de ciddi bir sağlık kontrolü şart. Şu ana kadar yönetimin ilgilendiği tüm isimler özel oyuncular, bu forvet transferleri önümüzdeki senedeki başarılı olmamızda rol alacak onun için panik yapmadan yönetime güvenip beklemek şart.

Kalede Mert ismi geçiyor alınırsa müthiş transfer olur. Ersin kalsa bile o tip bir tecrübeli isime kesinlikle ihtiyaç var. Stoperde lazım şu an mevcut stoperleri yedekleyecek isim ancak Topal ve Necip gibi bunlarda ancak  yama olarak olur. Geçen seneyi düşünürsek bu mevkide de sıkıntı yaşandı bence Vida kalitesinde bir isimde oraya şart.

Ghezzal'dan bu saatten sonra fayda gelir mi? Yaptığı izlediği yol çok yanlış. Beşiktaş'a gelmeden evvelki durumu ortada bulunmaz bir oyuncu olmadığını düşünüyorum.Evet şampiyonlukta büyük payı var, yanında oynayanların da hakkını yememek lazım. Bırakalım bu kadar çok istiyorsa gitsin Galatasaray'a oraya gidip yok olan çok var, bir yenisi eklenmiş olur. Bu konuda yönetimi kutluyorum ama misilleme olarak  Gedson'u   yapmamalarını da bekliyorum.Bizim o mevkide oyuncumuz çok varsa ekstra paramız ligin tozunu attıracak Alex'e verilsin.
Uzun lafın kısası bekleyelim, sabredelim benim kulağıma gelen haberler çok iyi, kolay transferler değil biraz zaman alacak şundan da çok eminim ki herkes zamanı geldiğinde  memnun kalacak.