Ozan Köprülü'nün sözlerinden öne çıkan ifadeleri şöyle: 

TAKIMLA ARAMIZDA KOPUKLUK OLDU

Takımla aramızda kopukluk oldu. Çok gururluyuz, mutluyuz. Bizim çalıştığımız kişi Sergen Yalçın. Bu durumlardan çok geçmiş bir isim. Bizi bile ayakta tuttu çoğu zaman. İnsanı motive eden bir yönü var. Futbolcuları kendi ekseninde topladı. Bütün her şeyle alakalı çok ilgilendi hoca.  Bu bize ve futbolculara çok iyi yansımıştı. Biz bile şampiyon olacağız diyemiyorken, 'Göreceksiniz bu sene şampiyon olacağız' diyordu.

TOPARLAYAMADIK

Geçtiğimiz sezon kötü başladıktan sonra çok iyi toparlanıp şampiyon olmuştuk. Bu sezon da çok iyi başlamamıza rağmen kötü gidişata bir türlü son veremedik. Biz de toparlayamadık, oyuncular da toparlayamadı. Sonunda da ayrılık oldu.

BİRAZ DAHA DİNLENECEKTİR

Sergen hocanın biraz daha dinleneceğini düşünüyorum. Çok iyi bir teklif gelir, istediği bir yer olursa çalışır belki. Milli takımdan teklif gelse düşünür müsün diye sormuştum 'Onu düşünmeye gerek var mı' demişti. Teklif gelmedi ama gelse kabul eder.


ÇEYREĞİNİ OYNASA YETERDİ

Pjanic geliyor dediklerinde 'kendimizi kandırmayalım' dedim. 'Ciddi misiniz' dedim. Vallahi alıyoruz dediler. Beşiktaş'a çok katkısı olmadı. Ben de orta saha oyuncusuydum ama muazzam bir futbolcu...  Biraz kıpırdansa, Batshuayi biraz daha atsa durum daha farklı olurdu. Josef bana Alex'i söyledi. 'Shakhtar'dakinin çeyreğini oynasa yeter' dedi. 

EMRE BÜYÜK KALECİ OLACAK 
 

Ersin Destanoğlu da çok iyi bir kaleci. Onun arkasında Emre Bilgin var. Emre Bilgin, çok büyük kaleci olacak."

Futbol Arena