Sunucu Ece Erken'in eşi olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, bir dönem Beşiktaş kulübü yöneticiliği de yapmıştı.

Gece saatlerinde Bakırköy'de uğradığı bir silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Şafak Mahkutyazıcıoğlu'nun cenaze töreni belli oldu.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cenazesi Rize'ye götürülecek

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, sunucu Ece Erken'in eşiydi ve bir dönem Beşiktaş Spor Kulübü'nün de yöneticiliğini yapmıştı. CNN Türk'ün haberine göre, cenaze töreni belli oldu. Alınan bilgilere göre Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cenazesinin önce Trabzon'a oradan da memleketi Rize'ye götürelecek.

"Eymen'in henüz hiçbir şeyden haberi yok"

Olayla ilgili Ece Erken ile uzun süre magazin programı yapan Bircan Bali ise eşini kaybeden ünlü sunucunun evde annesi ve oğlu birlikte olduğunu açıkladı. Bali, Erken'in annesiyle konuştuğunu ifade edip şu açıklamaları yaptı:


"Annesi Ece Erken'i yalnız bırakmıyor. Oğlu Eymen'in henüz hiçbir şeyden haberi yok. Sabah Bodrum'a gideceklerini sanıyor. Ece, annesine 'Ben onu çok seviyorum nasıl yaşayacağım? Uyuyup uyandığımda bu bir kabus olsun' demiş. Olayın doğruluğuna inanmak istemiyor" şeklinde konuştu.

“Olayın neden olduğunu henüz bilmiyoruz”

Öte yandan İstanbul Bakırköy’de uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülen Beşiktaş kulübü eski yönetim kurulu üyesi ve Rize'nin Fındıklı ilçesinden olan Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun kuzeni konuştu. Mahmutyazıcıoğlu’nun kuzeni Mehmet Akyüz, “Olayın neden olduğunu henüz bilmiyoruz” dedi.

2 gözaltı var

Cinayete ilişkin soruşturma İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Şube'ye devredildi. Bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, olaya karıştığı tespit edilen 6 şüphelinin kimliğini tespit edildi. Zanlılardan ikisi Organize Şube ekipleri tarafından gözaltına alındı. 4 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Saldırı dışarıda da devam etti

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun olaydan kısa bir süre önce Beşiktaş Eski Başkanı Fikret Orman ile bir araya geldiği de belirlendi. Orman'ın restorandan ayrılmasından sonra mekana gelerek Mahmutyazıcıoğlu ile görüşen iki kişinin silahlı saldırıda bulunduğu, saldırının dışarıda da devam ettiği belirlendi.

Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi

Aralarında alacak meselesi bulunan iki grup, Yeşilköy Balıkçılar Çarşısı'ndaki bir restoranda görüşmek üzere bir araya geldi. İki grup arasında çıkan tartışmada silahla ateş açıldı. Olay sırasında gruplar arasında aracılık yaptığı öğrenilen Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile şoförü vuruldu. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, kan kaybından hayatını kaybetti

Kasığından vurulan Mahmutyazıcıoğlu, kurşunun atardamara isabet etmesi üzerine olay yerinde kan kaybından hayatını kaybetti. Kendisiyle birlikte yaralanan şoförünün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaynak: Ajansspor