Beşiktaş'ta transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
Transfer sezonuna fırtına gibi bir giriş yapan Beşiktaş bir transfer bombasını daha patlatmaya hazırlanıyor.
Beşiktaş, Salah ile yaptığı görüşmelerde 1+1 yıllık kontrat üzerinde önemli mesafe kat etti.
Yıldız oyuncunun transferi için Vincenzo İtaliano’nun da fikri alınacak.
Başkan Serdal adalı transferi çok isterken transferin kısa süre içinde netleşmesi bekleniyor.
www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026
YORUMLAR (122)
@Jurassic Park Sallahın Dünyadaki taraftar sayısını biliyor musun??? Türkiyede 200000 forma satsan 24 milyon euro yapar, bunun reklamları var sponsorları var var da var. Bu tip oyuncular sana dünyadan taraftar kazandırır rahat ol sen yönetimde, camiada bir sürü iş insanı var herhalde onlarda senin kadar matematik biliyorlardır. Böyle bir oyuncuyu almak istesen parayla alamazsın ayağına gelen kısmeti geri mi çevirecek Beşiktaş amatör muhasebeci???
@Jurassic Park borcu kim takar bu taraftar mı 1 milyar dolar borc olsa iflas bile etse bu ergen taraftarın umurundami senci
1 artı1 sözleşmeye salaha hayır denilmemeli, orta sahaya 8 10 karışımı bir adam bakılıyordu bence bu transferden sonra gerek kalmadı. Olıtan orkun salih ve ndidi ve alıncak 23 yaş altı basan bir futbolcu ile bu iş cözülür. Sol stoper şart. Lakin artık sol da ve sağ da oynayabilecek ilhan fakılı gibi bir yedek futbolcu alınırsa ve çok yetenekli olmasına gerk olmayan isimsiz bir uzyn boylu santraforla bjk. Bu lig de şampiyon olur. Salah ın hakemler üzeründe ki BJK ımajını değiştireceğini de unutmayın. İSLAM dünyasının en önemli futbolcusu! Hakemlerin tavrı net değişecektir BJK a. Bu kadar büyük bir İSLAM ı değer daha önce hiç gelmedi Türkiyeye!!
@Bjk Bak dostum işin içime din, dil, milliyet, ırk kavramlarını sokma. Ona bakacak okursan takımın 60% dan fazlası Hristiyan. Şimdi bu Müslüman, Hristiyan muhabbeti yapılacak yer mi??? Sallah bir dünya markasıdır ve çok değerlidir ancak konunun dinle, densizlik alakalı bir tarafı yok. Santforunda ateist, ne olacak şimdi Trossard da Hristiyan daha mı az sevecek diğer oyuncuları. Önce insan olmak gerekli. Sporda siyasetin dinşn ırkçılığın yeri yok
@Bjk aynı şeyi düşünüyorum dunya spor medyasının gözü kulağı burada olacaktır bu da tff nin mhk nin kasitli yanlış yapmalarını onleyecektir
Gözünü seveyim İtaliano. Madem ki bu işin oluru senin dudağından çıkacak iki kelimeye bakıyor, diyeceğin tek şey. "BANA SALAHI GETİRİN"!!! olsun...
Salah için T.d. görüşü almak ne demek ya, alamayacaklarını bildikleri için hoca istemediği için almadık diyebilmek için ayak yapıyorlar
Italiano haber olmadan başlamaz bu görüşme. Haberi vardır illaki. 1+1 süper anlaşma. Rashica ve Cerny'i gider yerine bide Leichester city'den o genç Afrikalı gelse süper olur. 10 numara eksik, forvet, sol stoper... Iki kanatin bitiriciliği süper. Rakiplerimizin kanatları bu kadar bitirici değil. Şampiyon oluruz inşaallah.
Yaşlı diyen aveller para sizin cebinizden mi çıkıyor ? Adamın an itibariyle instada 67.2 milyon takipsçisi var . Cincon la feneri topla 3 le çarp o kadar yani. Herşeyi geçiyorum şu taraftara Ya Allah Bismillah dedirtsin yeter bana !!!
@🦅İdealtepe🦅 Senden ala avel mi olur!? Ne demek para sizin cebinizden mi çıkıyor, kulübümüzün kasasından çıkıyor. Kurduğun cümle tamamen Beşiktaşı sahiplenmeme cümlesidir, eğer ki harcamalara dikkat edilmezse daha önce yaşadığımız gibi bir dahaki dönemlerde transfer harcamalarında sıkıntı yaşarız, biraz akıllı olun.
@🦅İdealtepe🦅 bu adamı aldığında gel kenarda otur diyemezsin, baskıdan mecbur oynatmak zorunda kalacak Italiano. oynattığında takımın pres gücü düşecek, ayrıca çizgi oyuncusu olmadığı ve iç tarafta oynadığı için oyun merkezde sıkışacak. maaş dengesini bozacağı için Trossard’ın ve diğer oyuncuların motivasyonu düşecek. ayrıca ona para harcandığı için diğer bölgelerde daha az maliyetli oyunculara gidilecek, kalite düşecek. sizin gibi eziklere yaranmak için yine sistem bozulup gösteriş transferi yapılıyor. ayrıca evet, para bizden çıkıyor
@🦅İdealtepe🦅 son cümlene kadar iyiydi..sıçtın batırdın..inancını sen yaşa kimse seninle aynı kafada olmak zprunda değil..saygılı ol
Sen de kardeş ya Allah bismillah, sanane milletten.
Cerny ne oynuyor ki bjk da, salah a laf ediliyor. Bjk ın en önemli zaafı önde top tutaması idi, şimdi trossad ve salah ile hem önde top tutan ve beklerini oyuna daha iyi sokabilen ve iyi bir stıoerle oyunu 30 metre de oynayaxak bir bjk olur. Müthiş bir iş olur salah. Lakin orta saha ta olıtan gibi eski ernst gibi bir adam daha şart ve tabii ki artık şartlardan ötürü normal standart uzun boylu bir santrafor da almalı. Orkun salah ve trossad üçgeni bize karşı kapanan her takımı yener net! Ancak kora kor oynananacak bir maçta ne olur orası ?
Bütün renkliler hasetlikten buraya dolmuşlar.
@Menfi Tespit Sadece bizim taraftara besmele çektirse yeter :) Ya Allah Bismillah Muhammed Salah !!!
Burada ahkam kesen allameler, görüştüğümüz 34 yaşındaki Tadic'i FB aldığı zaman ana avrat dümdüz gitmişlerdi o zamanki yönetime. Aynı allameler, FB ağarmadık kılı kalmamış 35'lik Kante'ye toplamda 45 milyon Euro bayıldığı zaman da "Adamlar Kante çekiyor, sen Olaitan alıyorsun, hüloooğğğğ" diye yönetime böğürmüşlerdi. Kalıbımı basarım, Salah ile 6S veya FB görüşse aynı yarım akıllı ergenler "Rakiplerin Salah diyor sen daha golcü alamadın loooooğğğ" diye bağrınırdı. O yüzden, burada ne kadar çok kişi yönetime böğürüyorsa yönetim o kadar doğru iş yapıyor bana göre. Az böğüren var ise yönetim yanlış yolda. Bu terazi hiç şaşmadı bu zamana kadar.
@Menfi Tespit Sadece bizim taraftara besmele çektirse yeter :) Ya Allah Bismillah Muhammed Salah !!!
Sınıf öğretmeniyim, çoğunluk osimhenden dolayı cimbomlu, yıldız lazım benim katkılarla ancak 37 de 7 kişi bjk li, bırakın ödesinler zaten bu borç bitmez
haso dayi ne yazdim oraya - Galiba LIverpool la tekrar kontrat icin masaya oturabilir.( kalan 1 seneyi bitirmek icin) tekrar dedim ama erken ayrilma sebebi slot tu. 1 sene erken ayrildi. Sozunu tutabilir kontrati yeniler 1 sene kalir sonra arabistana gider.. LIverpool da rahat, cocuklari okulda, taraftar seviyor.
Son yıllarda sizce kaç çocuk Beşiktaş'lı olmuştur? Salah hiç olmadı en kötü 500bin çocuğu 3 yılda Beşiktaş'lı yapar ki orta ve uzun vadede bu da bir adımdır. Eriyen bir kitle var ve kitleye hareket katmak , elle tutulur bir niş sunmak zorundasınız.. salah'ın sadece instagramda 70 mio takipçisi var sanırım.. bu transfer vizyon olur.. istemeyiz diyemezsiniz!
Salah gelirse ; Önder Özen'in dediği PPDA verilerinde birinci olacağız sözü biraz yalan olur. Sağ kanata çalışmacı diye tabir edilen. Topla mesafe kat edebilen. Birebir kaldığında adam geçip bişeyler yapabilecek biri lazım. Salah pasör oldu biraz.
@Volkan salah artık uzun uzun kosamiyor birde hocanın sisteminde aykırı nasıl olacak bakalım
Hocam inşallah populist davranmaz ve reddedersin.. cengizden beter bu adam.. yanarız..
Adam bitmiş, dünya kupasında izledik. Bitmese zaten gelmezdi. Gaza gelmeyin arkadaşlar.
@Harun33 adam nasıl bitmiş? Liverpoolun gs yi 4-0 yendiği maçta şov yaptı resmen.
Başkan coştun kurdun takımı şuraya bir de FRATTESİ çeksen uçacağız tam messi depaul gibi ikili olurlar Salah ile birlikte... nübel murillo agbadou leo ouattara salih orkun FRATTESİ salah trossard oh... bu takım uçar artık vlahoviç gibi golcüden ziyade oh u yedeklemeye pres gücü yüksek santrafor yedeği bakmalıyız salah tüm planı değiştirdi...
Bizim bu seneki amacimiz sampiyonluk mu yoksa forma satislarini %50 falan arttirmak mi? Salah'a 15 milyon verilene kadar, 12 milyon bonservis 3 milyon maasli, 90 dakika 100metreci gibi kosacak, cok iyi potansiyelli genc oyuncu alsak daha mantikli degil mi? Bakin 15 milon maas diyorum bonussuz vs. Eger Salah 8 milyona gelip oynyacak ve performsa dayali 20 milyona kadar alacak olsa o zaman bir sey demem. Ciktigi mac basi, attigi gol assist kadar para gibi bir madde olursa o zaman mantikli bir sozlesme olur.
@onur c zaten ahmet nur çebi kafası ile onana lar rashica lar amarteyler gelmedı mi? Rakiplerin top oynamadan yıldız oyuncuları ile 102 ve 99 puan aldı sen ancak 50 puan ile kapattın ligi ! Sen buyuk topcu al sonra bir sekılde bul bulustur o kişiyi de al ! Yonetim niye var onlar neden zengın oluyor da bizler surekli para verıp sinir olan tarafız
@onur c Aynı fikirdeyim. Herkes yok forma satışı yapar yok instada 67 m takipçi var fenomen olur vs diyor da bu bütçelere örneğin Fatawu geliyorsa daha mantıklı
10milyon avro maasini 3 ic saha macinda cikarir... İmkan varsa alinmali
Salahın iki gömlek altı osimhen dzeko ne kadar katkı verdi. Lig tarihimizin her zaman olduğu gibi en iyileri Beşiktaşa geliyor ve gelmeye de devam edecek gibi görünüyor, hayırlı olsun
Önder Özen ve italiona ile ilgisi olmayan bir transfer. Eski tas eski hamam klasik başkan kafasına göre takılıyor. Futbol aklı yine ortada yok.
Lewandroski 35 Barcelona imza ati yirti Salah insallah gelir böyle topçular 38 kadar oynar
Salah gibi bir yıldızı Bjk ya getirdiğinde bırak Türkiye yi dünyanın her yerinde taraftar kazanacaksın. Yıllardır sıkıntısını çektiğimiz ya çocuklar artık Bjk yı tutmuyor imajını yıkmış olacağız. Bu olaya sadece bir transfer olarak bakmayın.
Bize 4 maç aldırsa yeter 12 puan bile zirvede neler değiştirir. Yok 34 yaşında şunu yapar bunu yapar Dzeko-Tadic ne kadar katkı verdi gördük, Mertens neler yaptı gördük, Salah geçen sene öldü 12 gol 10 asisti var bizde bu rakamlara ulaşan kanat en son M.Ö 10.000 filminde oynuyordu hani Roland Emmerich'in filmi olan. 12 milyon çok para olabilir ama senin takımının marjını yükseltmen lazım bu tek trossard ile yükselmez rakibinde de Greenwood var Osimhen var. Senin biraz da düşmüş marjını yükseltmen lazım. En kötü duran top kullanır, kenardan gol atar bize fazla fazla yeter zaten kaç tane çok güçlü takımla oynuyorsun ligde ?? Abartmayın bizde fazla fazla iş yapar Premier Lig değil burası sonuçta o kadar koşmasına gerek yok akıllı oynasa yeter adamlar 38-39 yaşında Lewa ile oynarken sorun yok, Ronaldo ile Portekiz oynarken sorun yok, Messi ile Arjantin oynarken sorun yok da Türkiye ligi gibi son derece basit mantalite ile dönen ligde 34 yaşında Salah mı sorun olacak?? Geçiniz
Kesin duyum. Salah Tatilde menejeri Pazartesi Sali karar verecek. 1 - Araplar buyuk para teklif ediyor menejeri itiyor ( tabii isin icinde komisyon var) Salah 2 - Bize gelme durumu var teklif belli FAKAT 3 - Su anda Liverpool da yasiyor cocuklari orada okuyor rahat evi var eviden muthis bir gym var, arabalar var falan filan. Hala 1 yil daha kontrati var Slot yuzunden ayrilmak istedi. Simdi Slot yok. haftada 400000 sterling para kazaniyor ( senede 20 milyon sterling). Galiba LIverpool la tekrar kontrat icin masaya oturabilir.( kalan 1 seneyi bitirmek icin) .
@Platinum sözleşmesi sona ermiş şu an boşta görünüyor. Ne anlatıyon
Yahu açın bakın trabzon kaç liraya nasıl adamlar buluyor. Bizim bu seneki en pahalı oyuncumuz trossard olarak kalsın. Bu takımda stoper orta saha yok. 3orkunun yedeği yok, sağlam 6 numaran yok. 90 dakika sağ tarafı darma duman edecek sağ kanat lazım. Greenwood mu salah mı. Açsalah çok büyük yıldız ama artık greenwoodun daha iyi transfer olduğunu anlamak zor mu. Nerde abş bu scoouting ekibi. 10-15 milyona genç potansiyel değil, genç yıldız olın. Bir oluai bulun.
Kırk yılın başı bir iki şeyi düzgün ve sistemli yapmaya başlamıştık. Mutlaka içine sıçmak lazım. Hemen ortadoğulu görgüsüzlüğü yapmalı, hemen fenerleşin hemen
@Davaro aynen öyle. bizce sistem falan olmayacak belli oldu, ortadoğu kafası
1+1 se çok iyi olur. Ama umarım 15 milyon değildir yıllık ücreti. 8-10 arası yıllık ücret ve üzerine gol asist bonusu şeklinde kısa süreli bir anlaşma güzel olur.
Ya bırakın yok oynamaz yaşlı falan Ronaldo 40 yaşında hala oynuyor. Bu adam gelsin zaten forma satışı patlar yeni nesil beşiktaşlı olmaya başlar. Artıları çok fazla alabiliyorsak hiç kaçırmayalım
Zamanında Hulk yaşlı diye vazgeçilmeyip alınsaydı Beşiktaş şimdi bambaşka bir yerdeydi. Adam hala oynuyor. Direkt gelsin.
Press futbolu oynatacak hoca getiriyorsunuz, PPDA falan diyorsunuz sonra bu pressi yapmayacak/yapamayacak fizikteki adamlara milyonlar dokuyorsunuz. Futboldan anlamayan yoneticilerin keyfine gore kadro kurulacaksa hocayi ne diye bu kadar ovdunuz? Sistemi olmayan, siz ne kadro verirseniz oynatacak birini getirseydiniz takimin basina.
@Kartal Ezbere konuşmayın adamın yaşına takılıp pres yapamayacağını düşünmek futbol bilmemektir. Hücum presini dünyada en iyi yaptıran adamlardan biri Kloop ve Salah bu oyunu yıllardır bu şekilde oynayan takımdaydı takımın en önemli parçasıydı. Buna rağmen bu adam pres yapamaz demek dünya futbolunu takip etmiyorum ve futbol bilmiyorum demekle eş değer bir yorum.
@Kartal Haberde hocanın fikri de alınacak diye yazıyor. Hoca istedikten sonra kime ne ?
@Kartal prese dayali dedin rashica mi izleyecegiz kenks?
@Kartal renktas yorumun biraz yalnis olmus gegenpress ustasi prens moo salah
Yapılması gereken transferler yapılırsa salah takımın çileği olur cerny ve rasicha gönderilip yerine salah alınması mantıklı ama yinede oğuz aydın yada fatawu ile yedeklenmesi lazım
@Amokachi anlamak istemiyorsunuz galiba oğuz kendisi dedi gelmek istemiyorum diye daha neden alalım bunu
1 sene önceki salah olsa havada kapardım şimdi biraz sıkıntılı. Yedek bırakılması durumunda tüm takımın huzurunu bozar artı eskisi kadar iyi durumda değil ve arkasını toplamak için çok koşan orta saha almak lazım orkunu bile kötü gösterebilir geri çekmek zorunda kalacağımız için. Birde salahtan önce planlama güzeldi oyuncu profilleri çok iyiydi kumar gibi kendini futbola verirse efsane olur normal bir salahı tartışmak futbola ihanettir bunu kabul ederim Guti Q7 simao almeidanın geldiği sezonun aynısını yaşıyoruz şuan teknik direktör schuster çok hücumcu hocaydı takımın yarısı yıldız yarısı kazmaydı zoraki 3. Olmuştuk Hayırlısı olsun inşallah iyi oynar efsanemiz olur şampiyonluklar yaşarız
Adamın İnsta hesabı 67 milyon !!! Bizim enayilerde yok istemezük derler asıl bizim taraftar transfer etmemiz gerek..
Sözleşme 1+1 ise olabilir. Maliyetini ciddi anlamda formadan çıkarabilir. Hayırlısı diyelim.
Millet osimene sponsor oluyorsa Salah için takla atması lazım kol göğüs şort bütün markalara toplam 7 8 mio ekleyin olsun bitsin
@Hakan Kartal hocam adi sponsor, arkasindaki kayit disi para. Sponsor parayi 2 forma 3 maskeyle cikartabilir mi, mantik disi
10 m € maaş + 2 yıllık sözleşme + marka geliri payı bu iş biter ✌🏻
Çıkan haberleri hayretle izliyorum 15 istiyormuş da 12 milyon gibi CAZİP teklif iletilmiş yahu beğenmediğin hamsiler Oulai gibi gençleri 5’e bulup 30’a satsın bizde arap liginden hallice batmaya devam edelim
Ön hattımız Trossard - Salah - Mustafa olsa olmaz mı?
@Şövalye Renkdaşım, Mustafa önce sahada yürümeyi bir öğrensin. Futbolcu demeye dilimiz varmıyor.
Beşiktaşlı gibi yazıp transferlerimizi kötülemeye çalışan oe ler kudurun mk
Vincenzo’nun fikri alinacak ne demek? Niye gelecek zaman? Ararsin hocayi, fikrini ogrenirsin, simdiki zaman. Kusla haber mi gondereceksiniz? Ne sacma haberler.
Hocanın istediği profil kesinlikle değil ama istemezse taraftar hocaya yüklenir hiç akıl işi değil başkanın yaptığı
Premier ligin 2025 şampiyonu takımın sağ kanadı ve yine premier ligin 2026 şampiyonu takımın sol kanadı. Valla büyük iş. Zart zurt diyen andavallar var. Lan Şaban Zaha aldı cincondan bu paraları
@Malatyalı Verdiğin örneğe bak, Zahayı aldılar ama pişman oldular üstelik siz böyle Fenerin Gsarayın yaptığı her yanlış transferi, hamleyi bize örnek olarak mı göstereceksiniz.
İşte tam elimizde kalacak bir musrati daha!
Insallah istanbulda misirli arkadaslarinla kurunun nargilenin kebabin dibine vurup kilo almazsin Mo kardes. Buraya tatile geliyorsan hic gelme.
Siz akıllanmazsınız davar sürüsü. Forma satışınızı s2yim sizin. Forma 6.000 lira. Kaç tane satıcan şampiyon olamazsan? Yok çoluğu çocuğu Beşiktaşlı yapıcakmış. Şampiyon olmazsan çocuk seçer mi Beşiktaş'ı bi adam geldi diye? "O gelsin bu gelsin forma satarız reklam yaparız" böyle diye diye 550 milyon dolar olmuş borç aloooo. Kim şu adamı Beşiktaş'a ittirmeye çalışıyorsa Allah belasını versin.