Futbol

"Salah bize ağrı kesici olur"

Yılmaz Erdoğan, siyah-beyazlı kulübün altyapı yapılanması ve Mohamed Salah transferi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

F90'a konuşan Erdoğan, geçmişte Beşiktaş'ın genç yetenekleri keşfedip geliştiren özel bir yapıya sahip olduğunu belirterek altyapı sisteminin önemine dikkat çekti.

"Biz farklıydık. Beşiktaş farklıydı. Feyyaz'ı bulur ve onu megastar yapardık. Ali'yi, Metin'i bulurduk veya bahçede kendimiz yetiştirirdik. Şimdi o bahçe yok" diyen Erdoğan, siyah-beyazlı kulüpte tesis konusunda çalışmalar yapıldığını bildiğini ancak henüz bu çalışmaları görmediğini söyledi.

Erdoğan, futbol dünyasında artık uzun vadeli planlar için sabrın azaldığını belirterek, "Tesis konusunda bir şeyler yapılıyor diye biliyorum ama henüz görmedim. Şöyle de bir şey var, dünya futbol ortamı o sabrı ve alanı tanımıyor" ifadelerini kullandı.

"SALAH BİZE AĞRI KESİCİ OLUR"

Beşiktaş'ın gündemindeki Mohamed Salah transferiyle ilgili de konuşan Yılmaz Erdoğan, yıldız futbolcunun takıma kısa vadede önemli katkı sağlayabileceğini söyledi.

Erdoğan, "Salah, inşallah gelir. Çünkü bize bugün hemen bir ağrı kesici lazım. Salah o da ağrı kesici kesinlikle. 'Ben seni 6 yılda tedavi edeceğim' konusunda artık can dayanmıyor" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın uzun vadeli yapılanmayı daha önce başlatması gerektiğini belirten Erdoğan, "Keşke bu süreç 6 yıl önce başlasaydı ve bu acıları onun için çekseydik. Ancak bir gün bu hamle yapılmalı ve biz bu acıları çekmeliyiz" dedi.

Duhuliye.com

www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026

{ "vars": { "account": "GTM-T3XXFJ6" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }