Mustafa Demirtaş, Beşiktaş gündemini değerlendirdi.
Beşiktaş'ın Mohamed Salah transferiyle ilgili iddialar gündemdeki yerini korurken, Serbest Sekiz YouTube kanalında konuşan Mustafa Demirtaş dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Demirtaş, siyah-beyazlı kulübün Mısırlı yıldız için önemli bir aşamaya geldiğini öne sürerken, transferde son kararın teknik direktör Vincenzo Italiano'ya ait olduğunu ifade etti.
"Salah transferi ciddinin de ötesinde"
Demirtaş, Beşiktaş'ın Mohamed Salah'a olan ilgisinin sıradan bir transfer girişimi olmadığını belirterek şu ifadeleri kullandı:
"İşin ciddi olduğu zaten belli ama ciddiden de öte bir durumda. Benim öğrendiğim bilgiye göre Italiano, 'Planımda yoktu ama oyunumda yer açarım' dediği anda Salah'ın imza atma ihtimali çok yüksek."
Tecrübeli yorumcu, oyuncu tarafıyla ekonomik anlamda önemli bir problem bulunmadığını da iddia ederek, maaş paketinde sponsor desteğinin de yer aldığını söyledi.
"Şu an top tamamen hocada"
Transfer sürecinin teknik heyetin vereceği karara bağlı olduğunu belirten Demirtaş, kararın kısa süre içerisinde çıkmasını beklediğini dile getirdi.
"Şu an top sadece hocada. Tahmin ettiğimiz gibi hocanın planında böyle bir oyuncu yokmuş. Ama böyle bir fırsat çıkınca düşünmek istemiş. Hoca 'tamam' dediği anda bu iş netleşebilir."
"Salah gelirse Beşiktaş'ın transfer planı değişir"
Mustafa Demirtaş'a göre Mohamed Salah transferi gerçekleşirse Beşiktaş'ın yaz transfer dönemindeki planlaması tamamen farklı bir yöne evrilecek.
Demirtaş, yıldız futbolcunun gelişi halinde;
"Salah hâlâ fark yaratır ama eski temposunda değil"
Mısırlı yıldızın performansını da değerlendiren Demirtaş, Salah'ın fiziksel özelliklerinde düşüş yaşasa da hücum kalitesini koruduğunu söyledi.
"Salah artık eski ivmesinde değil. Topla uzun mesafeler kat etmiyor, pres gücü düştü. Ama final pası, gol pozisyonu hazırlama ve bitiricilik konusunda hâlâ üst düzey bir oyuncu."
"Bu transfer sadece saha içi değil"
Demirtaş, Salah transferinin yalnızca futbol açısından değerlendirilmemesi gerektiğini de vurgulayarak, yıldız oyuncunun kulübün marka değerine de büyük katkı sağlayabileceğini ifade etti.
Ancak başarılı yorumcu, transfer gerçekleşirse teknik ekibin oyun planını yeniden şekillendirmek zorunda kalacağını belirterek, "Salah transferi mevcut projeden sapmak anlamına gelir. Italiano buna değerse onay verecektir." değerlendirmesinde bulundu.
www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026
YORUMLAR (38)
Sallah bir markadır karar verilirken bir sürü parametre göz önüne alındığında çok fazla düşünmeden Sallah gibi bir oyuncu alınır. Üstelik GS nin 20 milyon maaş ödediği adamdan 100 kat daha kaliteli ve kariyerli bir oyuncudur Sallah. Beşiktaşın popülaritesini yeniden tüm dünyada arttırır, prestijimizi yükseltir Bu transfer için saçma sapan yaş kriterleri yapanlara bakmayın, global ve büyük düşünmek lazım getirisi mahiyetinde çok yüksek olur.
Sallah bir markadır karar verilirken bir sürü parametre göz önüne alındığında çok fazla düşünmeden Sallah gibi bir oyuncu alınır. Üstelik GS nin 20 milyon maaş ödediği adamdan 100 kat daha kaliteli ve kariyerli bir oyuncudur Sallah. Beşiktaşın popülaritesini yeniden tüm dünyada arttırır, prestijimizi yükseltir Bu transfer için saçma sapan yaş kriterleri yapanlara bakmayın, global ve büyük düşünmek lazım getirisi mahiyetinde çok yüksek olur.
İkon getirmeye çalışıyoruz millet hala trip atıyor mk ne olsun istiyorsunuz ya ?
Başarılı yorumcuba koyayım sabahın menejeri 5 gündür kulüplerle görüşüyor bjk gs fb sade bjk deyilki gitsin Arabistan'a parayı istiyorsa futbol istiyorsa 5 milyon euro senelik gelsin bjk ye .34 yaşında salah ne yapacak boşuna paralari heder edip de sonra borca sokmayın kulubu ona vereceğin para ile araştır iyi üç üst düzey futbolcu bul
Macera aramayın 15 milyon bu yaşta adama para verilirmi daha 4 5 oyuncu eksiği var takımın bu transfer olmamalı
Rashica gesenin en iyi oyuncusuydu bizde ise en kötü, düşünün BJK ile GS arasındaki kalite farkını
Press oyunu oynayamazzzzzz Gtunu kaldiramiyor 15 milyona yirtici bir forvet alinir
Yine bol bol hüsran … adalı bir dönem Portekiz çetesi getirmişti bol bol hayal kırıklığına uğramıştık. Kardeşim yaşlı almayın amk adam eski formunda değil artık adam geçemiyor
Yapılan yorumlara bakıyorumda :)) yok hocaya bırakalım, yok salahı alırsak forvet alamayız para biter bütçe biter, ulan sanki yönetimin içinden konuşuyorsunuz :)) Salah gibi oyuncuyu hayatınızda kaç defa görebilirsiniz iyi veya kötü formlu veya formsuz gelsin abi adam bir ekol bir isim, rashica ile mi devam edelim oynayalım senin rakiplerin grenwood getiriyor osimhen getiriyor biz bütçeyi düşünüyorsunuz onuda yönetim sponsor bulsun birşey bulsun halletsin yıllardır rezil rüsva oluyoruz salahın parasınıda diğer transferlerin bütçesinide biz mi düşüncez , yıllardır boş adamlara para akıttınız en azından çöp olacaksa paramız böyle oyuncular getirinde olacaksa böyle olsun belki herşey hayırlısıyla güzel gider şampiyonluğa oynarız en azından erkenden havlu atmayız lige
salahi kabul etmeyen hocayi aninda kov sayin adali zaten hazirlik maclari hic umut vermedi
@Namık muhtemelen Türk bir sağ kanat olacak veya + tarafına genç yabancı. Ana yabancı hakkını başka yerde kullanmak ve yedeklemek amaçlı. Bu durumda Cerny ve Rashica gidecek demektir.
kabul etmesse sene boyunca rasitsa cerny çöpleriyle oynar itailaiono
lan hayir mi diyecek sacmalamayin. bos bos yorum yapiyorsun musti. yok su bunu demis bu bunu demis, yok bir bilgi aldim vs. birak bu ayaklari. laf olsun diye konusanlardansin
Hocamız istemiyorum derse zerre eleştirmem. Ama mevcutta Cerny ve Rashica'dan daha iyi olduğunu hepimiz biliyoruz. Bence transfer olursa Cerny Rangers'a gider. Oradan gelen para da Salah'a gider. Mantıklı ...
Hocam tam saha pres oynayan oyundan caz geçme. Salah işini yararsa al diyen bir tane yöneticimiz yoksa kapatın Beşiktaş ı olsun bitsin.
salahı alırsak forvet düşük kalibre olacak yani.. bence salah macerasından vaz geçilmesi lazım yada maaşını 7-8 seviyelerine çekmek lazım yada sponsorların devreye girmesi lazım
Bitik Salah'ta verilecek para ile sağ kanada 23 yaşındaki Fatawu ve sol stoper alınırdı. Bu transfer resmen kulübün parasını batırmaktır. Çok yazık !
@Piyanist Fatawu için de 20 milyon euro istiyor kulubü, o da ucuz sayılmaz.
Salah’ı alınca neden sağ kanat alıyoruz onu anlaöadım
@Namık muhtemelen Türk bir sağ kanat olacak veya + tarafına genç yabancı. Ana yabancı hakkını başka yerde kullanmak ve yedeklemek amaçlı. Bu durumda Cerny ve Rashica gidecek demektir.
Ronaldo Messi 40 yaşında hala oynuyorlar. Bu adam onların 1 altı durumunda. 38 e kadar performans vereceğine inanıyorum. 2 yıl faydalanırız bence alınmalı.
Salah a her türlü varım. Varım da italiano'nun oyun planındaki hücum presi yapamaz. Takım oyunu bozulur. Kurduğun bütün düzen anlamını yitirir. Bu ve bir sonraki sene şampiyon olmamız lazım. Salah hava getirir ama hocanın oyununa uymayacağı için takım oyunu, şampiyonluk gider.
Salahi bi sergen istemez, onun disindaki her hoca ister salahi
ben anlamiyorum bizim bu taraftari size ney mahliyetten birakin onuda yonetim dusunsun arkadas
Hocamızın vereceği her karara saygılıyız yapılan ve yapılacak transferler hocanın oyun sistemine planlarına bağlı Salah planına uygunsa alınmalı değilse alınmamalı
alınmasın bence bunun örneğini çok kez yaşadık hatta bu yaşlarda gelen hiç bir futbolcudan verim alınamdı, örnek guti, pepe... onun yerine savşcı bir orta saha kurulmalı ndidi giderse yerine biri, bir de 8 numara transferi yapılmalı.. sol stoper de şart.
Nihayet aklı başında bir yazı Bir de Salah a göre oyun planı oluşturabilirsiniz ama bu transfere göre yeniden transfer planı oluşturmak ne derece doğru
KARAR SADECE ZAYTUNG UNDUR KESİNLİKLE VETO EDİYORUM KABUL ETMİYORUM YILLI 10-12-15e kral olsa getrmem bu paraların karsılıgı verim yok para geri gelmıyor keısnlkle olmaz..
@Zaytung ya arkadaş Drogba gs ye geldiğinde kaç yaşındaydı.. Bu işin birde pazarlama ve reklam tarafı var.. Aslında yazmak istemedim ama biraz kafanız çalışsın artık..
Heh aferin. "Salah'ı hoca istemedi" diye topu ona atın, taraftar da ilk kötü sonuçtan sonra hocaya tepki versin. Güzel giden bir transfer döneminin içine anca böyle turp sıkılırdı. Taraftarı çıkar Trossard imza töreninde Salah diye bağırır, yöneticisi #salah diye paylaşım yapar... Akıllanmayız biz.
Salah transferinde karar taraftarın ve İSTİYORUZ ya allah bismillah MOHAMED SALAH
hoca taraftarla karşı karşıya gelmemeli, onu göze alamaz
@ara sen çık yönet ozaman takımı ne de olsa takımın sahibi sensin !!
bence gelecek ve ligin içinden geçecek....
Salah gelirse; 'Sağ kanata tempolu oyuncu tercih edilmeli demiş'.. gerçekten şaka gibi. Salah hangi mevkide oynuyor acaba biliyor mu?? Salah gelirse sağ kanata bir transfer daha mı yapılacak?????
Salah Gelir Boniface gelir kessie gelir transfer kapanir
Salah gelirse Forvette de OH ve Mustafa yla sezonu havlularsınız artık
lütfen hayır de hocam o maliyetlere çok daha iyi oyuncular var salah senin sistemi yırtar atar klasik berbat bir 4231 e dönersin
Fatawunun senelik aldığğı maaş 650 euro beyler! Sallahın alınmasıyla Fatawunun alınmasını ne alakası var! Fatawuyu alırsın Sallah gibi bşr oyuncuyu izleye izleye bile ilerde çok daha iyi olur