Siyah-beyazlı yönetim, Mısırlı yıldız Mohamed Salah ve oyuncunun menajeriyle temaslarını sürdürürken, görüşmelerde henüz imza aşamasına gelinmedi.
Edinilen bilgilere göre Beşiktaş ile Salah cephesi arasındaki görüşmeler devam ediyor. Son günlerde sosyal medyada ve bazı basın kuruluşlarında yer alan "Salah, Beşiktaş'ta" yönündeki iddiaların ise gerçeği yansıtmadığı öğrenildi.
Başkan Serdal Adalı'nın da transfer sürecini yakından takip ettiği belirtilirken, Adalı'nın herhangi bir ülkeye seyahat etmediği, İstanbul'dan süreci yönettiği ifade edildi.
Öte yandan Beşiktaş yönetiminin, Mohamed Salah ve menajerine yeni teklif ilettiği ve gelecek yanıtı beklediği aktarıldı.
Şu ana kadar oyuncunun menajeri tarafından siyah-beyazlı kulübe resmi bir geri dönüş yapılmadığı, nihai kararın oyuncu ve temsilcisinden gelecek cevabın ardından şekilleneceği belirtildi.
Duhuliye.com / ÖZEL HABER
www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026