Adı hem Beşiktaş hem de Trabzonspor ile anılan Mohamed Salah için bordo-mavili kulüpten açıklama geldi.
Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Mohamed Salah ile ilgili Trabzonspor cephesinden dikkat çeken açıklamalar geldi.
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, adı bordo-mavili kulüple anılan Mohamed Salah hakkında konuşurken, yıldız futbolcunun kariyerine övgüde bulundu.
Doğan, "Salah dünyanın bildiği, çok profesyonel, çok başarılı, Premier Lig'in en kariyerli oyuncularından biri. Salah'ı kim istemez. Bizimle böyle bir anlaşma yok. Altına basarak söylüyorum. Böyle bir anlaşma yok." ifadelerini kullandı.
"Aral Şimşir'i yalanlayıp sonra açıklamıştınız. Böyle bir şey olabilir mi?"
"Ben Trabzonspor'un çıkarlarını korumak durumundayım. Aral'a 25-30 isteniyordu. Biz çıkıp Aral'ı çok istiyoruz, olmazsa olmaz diyecek halimiz yok. Bu bir pazarlamadır. Bizim her kelimeye dikkat etmemiz gerekiyor. O dönem Trabzonspor'un çıkarları öyle konuşmamızı gerektiriyordu, öyle konuştuk."
"Salah ile görüştünüz mü?" sorusuna ise net bir yanıt vermeyen Doğan, transfer sürecine ilişkin şunları söyledi:
"Ben bu konuda konuşmak istemiyorum. Taraftar tabii ki Salah gibi bir oyuncuyu görmek istiyor, ben de istiyorum. Çok profesyonel, kariyer olarak zirve yapmış bir oyuncu. Şu an itibarıyla anlaşma vs. yok. Yarın için Trabzon'a böyle bir planlama yok. Transferle ilgili gelişme olunca açık açık bilgilendiriyorum. Şu an böyle bir anlaşma yok."
Duhuliye.com
www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026
YORUMLAR (42)
10 du 12 oldu sonra 15 sonra 20 bu ne yaaa bize ne bu adamdan uymadı bıraktık gitti. Bşr kaç td nin istediği adamı alalım geriye yaslanalım
Sürekli bunların haberini yapmanın kulübümüze faydası yok. İyi niyetli de değil. Bize güçlü durmak yakışır o gelsin bu gelsin diye yalvarmak değil. Marka değerimizi sabote edenlere prim vermeyin
Salah MLS e ya da Arabistana giderse filan anlarım ama bir kaç milyon fark için Trabzon gibi bir takıma giderse onun kendi vizyonsuzluğudur ama yine de Serdal Adalı kendine en güzelinden bir istifa ayarlasın çünkü taraftar bu hezeyanı atlatamaz. Her sene aynuı hikaye, birine takılıp kalıyoruz
Trabzon'a neden kızılıyor anlamıyorum masadan kalktığımızı net bir şekilde basın toplantısında açıkladık. Saçmalamamak lazım
Salah mıdır nedir git ittihad a da kurtulalım. Yetti artık. Yönetim Anthony yap yahut Diaz yap da bu mesele unutulsun gitsin.
almışlardır siyasi gücü de arkalarına gizliden gizliye yürütüyorlardır zerren inanmam bu hamsilere..
@misafir albayrak ailesi ve trabzonlu iş adamları var. Yıllar önce de bir videoda trabzonu şampiyon yapmayacaklar dendi 2 sene sonra şampiyon oldular.
Şuda biri ile imzalasa da kurtulsak saçma sapan haberlerden
Hani herkes kudurmuştu nerdesiniz eyyy kudurukçular
Muçiyi gere alabilirsek süper olur taksit bir gün geçikirse hemen anlaşmayı fesh edin
Serdar başkan alamayacağın adamı niye almaya kalktınız Ts aldı Salahı sen alamadın adamlar maaşı fazla verdi forma hakları diye bir mevzu yok transferde paranız yoktu niye gündeme getirdiniz yazıklar olsun
Muçi de yapılan hata ile, Sn Adalı BJK yı TS seviyesine indirdin! Gerçek BJKlısın ama biraz da BJK nın çıkarlarını öne almalısın.
muçi den sonra bir de bunu bunlara çakarsak harika olur ..
Arkadaslar farkli farkli yerlerden ve sitelerden yorumlari okuyorum ve maalesef bunu uzulerek soyluyorum ama bizim taraftarin cogu gerizekali. Gercekten trabzonspor’un bu parayi verebilecegine inaniyorlar, hadi ona inandin, salah’in Besiktas yerine trabzonspor’u sececegine de mi inandin? Trabzon da yasiyacak oyle mi? Hemde bizden istedigi forma satisindan pay olmadan? Aklinizi kullanin. Daha gecen gun abbas bey ne dedi? Besiktas ile bizim istedigimiz rakam arasinda 4 milyon euro var. Bunu neden yapti? Sizin gibi sazan taraftarlari “4 milyon icin salahi kaciracaksiniz” desin ve yonetim baski altinda kalsin diye. Ama yonetim atlamadi salak gibi. Bugun de cikiyor birkac yerden haber saldiriyor abbas bey “trabzon Besiktasin teklifinin 2 milyon fazlasini verdi” diye. Neden? Bizim salak taraftar hem 2 milyon fark icin salahi kaciracaksiniz hem de rakibimize gidecek deyip zorla yonetimi abbasin isteklerine boyin egmeye zorlasin diye. Arkadaslar bende istiyorum salah gelsin, ama bu sekilde olmaz. Besiktas yolunacak kaz degildir, hele hele boyle katakulli ile kandirilacak takim hic degildir. Lutfen boyle konularda aklinizi biraz daha fazla zorlayin, bir adim geri atip, genis cerceveden bakip donen oyunlari gorun. Besiktas taraftari daha uyanik daha akilli ve bilgili olmasi gerekiyor. Ve en onemlisi daha saygili olmasi gerekir en azindan birbirimize karsi.
menajerin oyunları bunlar ayık olun. trabzonspor bu paraları veriyor görüşüyoruz algısı yapıyor.
Uğurcan çakiri gs gidenez dedi Uğurcan gs de Aral simsir gundemiz de yok dedi Aral şimşir ts de
Bunun menajerini ülkeye girince tutuklamaları lazım
Ts başkanı 10 kere işim olmaz dedi..bir bizim adalı diyemedi..bitmedi şu yurdum insanının ARAP AŞKI bitmedi..salahın da mına çakam
salah gündeminden çıksak mı artık beşiktaş'a zarar veriyor
Bütün kabahat yönetimde. SALAH OLAYI BİZİM AÇIMIZDAN BİTMİŞTİR DİYEMEDİ. Şimdi yok olduydu olmadıydı alay konusu olacaklar.
.... Aç ...... önce aç karnını doyur şimşir kafa
Salah transferi tamam !!! Salah bitti arkadaşlar. Net ve kesin bilgi. Al-İttihad yıllık 25 m euro ya kadrosuna kattı. Kısa zamanda imzalar atılacak.
Bunlar bile bizimle transferde kafa tutar hale geldi yazıklar olsun
@S hocam, böyle bir zihniyete Muçi’nin mecburi satın alma opsiyonunu 1 ay uzatmalarını ve üstüne 6 taksit olayını eleştirdiğimiz zaman, eleştiri ve hakaret duyduk.
@S maalesef böyle oluyor hersene üçüncü dördüncü olursan
Alamayacağınız adamla niye ilgilendiniz Koca Beşiktaşı milletin diline düşürüyorsunuz
Açık ve net, Salah gelmemeli. Bu maliyetlerin karşılığını vermeyeceği aşikar. Soule veya Bakayoko alınmalı. Şimdi City-İnter maçını izliyorum, adamlar gemi tüfek gibi oyuncu buluyor bu maliyetlerin çok altına, işte Savinho, işte Diouf vs, bir doku genç tüfek gibi sağ-sol kanat var. 2 yılda 45-50 milyon Euro maliyete Salah alınmaz
@Ozan sana hak veriyorum. Ama bahsettigin takımlar çok büyük takımlar futbolcular oraya gitmek için can atiyor. Neyse. Bir de şöyle düşünüyorum yonetim Salah i almadı onun yerine alacağı adama ne kadar para verecek ve gelen tutacak mı? Aldıkları adam tutmazsa bu seferde aldığı adama sovup yönetime de sovecegiz.
Gelirse ıslıklanır, tazminatını alır gider. Ts'ye alıyor Akp, oradan Amed yapar, hükümetin amacı ülkeyi bölmek değil mi, en çok biz Türklere ve Türk bayraklı armamıza kıl oluyorlar ⚽️⚽️⚽️
At hırsızı kılıklı veletlerin oyuncağı olduk. Defedin gitsin biz bu zamana kadaronlarla mmı şampiyon olduk??? Gidin iskandinav ülkerine bakın böyle şam şeytanları gibi değildirler.
oyuncunun augsburg ile bundesliga geçmişi var ancak orada tutunamadı kiralık olarak rapid wien'de de iş yapmayınca memleketine, dinamo zagreb'e geri döndü. bu çocuktan olmucak derken hepimizi şaşırttı. avrupa liginde 8 maçta 5 gol atıp 1 de asist yaptı. hırvat liginde ise 38 maçta 31 gol 5 asist ile muhteşem bir istatistiğe imza attı. bu sene çıktığı toplam 48 maçta 89 dakikada bir skor katkısı yaparak adından söz ettirmeyi başaran beljo şu anda lille, porto, feyenoord, ajax ve benfica gibi yetiştirici kulüplerin gündeminde. ben beşiktaş yetkilisi olsam oh'un önüne pahalı ve yaşlı bir forvet alacağıma beljo'yu bir şekilde alırdım. 10 ise 12, 15 ise 17 milyon verir yine de bir şekilde alırdım
Adalı ile Anadolu Jk olduk. Orkun ile 5 yıl övünür dururlar artık.
@Anadolu Jk ⛔ Orkunla, trossart la Salih le nübel le övün. Haramsız kupalarınla övün. Dünyanın en iyi taraftarıyla övün. Ancak herşey güzel başlamışken provokasyon yapma trol
Demek ki bodrum villacısı gizli finansör, yoksa eti ne budu ne Trabzon'un. Kozanlı ağa demişti dersiniz bro!!!
Biz den 20 mişyon civarı para varken imaj haklarına takılan menejır denen it hamsilere 17 imzamı atacak soymadan bırakacak hemi tabi
Beşiktaş yerine cukka için böyle bir tercih yaparsa zaten gelmediği için mutlu oluruz.
Benim bu konuşmalardan çıkardığım sonuç herhalde devreye girmişler inşaallah yanılıyorumdur. Eğer öyle ise bundan sonra Trabzon ile tüm ilişkileri keseliyiz en küçük bir tolarans tanımamalıyız tüm işlerimizde
Bunlarda o para ne gezer gelirse aksermaye almıştır zaten
Bu hamsiler suyu bulandırıcak belli oldu! İnşallah topa girer alırsınız da hayrını göremezsiniz! Bu saaten sonra da başkan çıkıp efendilik ayağına trabzonun talip olduklarına talip olmazsa başkanfa bırakıp gitsşn!
Hamsi almış salahı yapacak bir şey yok biz işimize bakalım
Bi bırakın artık salahı adamın derdi son kazanacağı para futbol oynamaz artık bu takımıda bozar. Ben beşiktaşta 2 milyona oynayan topçu olsam 15 milyon verilen adama çık sen oyna kazan bu maçı derim.
Devlet erkanı reisleri bu işi Trabzon'a yapacak
İLK ANLAŞMAYA GÖRE GELECEKSE GELSİN 12 MİLYON EURO YOKSA NE HALT YİYECEKSE YESİN BİZİ BAĞLAMAZ SALAH VE KIL TÜY MENEJERİ
Yok boğazda yalı, yok çocuklarının okul masrafı, yok menecer istekleri, yok yıllık 20 milyon, yok forma satışı geliri bize gelişi oldu 70 milyon birde vergileri var bu işin. 2 seneye çok para verilmez bir de oynayıp oynamayacağı da belli değil. İstemiyoruz. Taraftara iyi oldu zaten zararsınız bu da size ders olsun bir daha imza günlerinde öyle istekli görünmezsiniz umarım.