A Spor'da konuşan Okan Koç, Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Mohamed Salah ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Okan Koç: "Salah transferini tüm dünya bekliyor. Eli kulağında.
Şimdi Salah çok özel bir oyuncu. Muhteşem bir oyuncu. Dünyada son 10 yılda 10 oyuncu say desen, ilk 5'in içerisine girebilecek isimlerden biri. Yaratıcı, özel, kaliteli... Forma sattırır, heyecan yaratır, hayal kurdurur. Muazzam yetenekli ve seni hedefe taşıyabilecek, tabii ki de çevresini doğru oluşturduğun takdirde, yukarıya taşıyabilecek potansiyele ve yeteneğe sahip bir oyuncu. Diğer takım arkadaşlarını da motive eder.
Şimdi tabii ki burada menajerlerin hep böyle oyunları oluyor, alengirli hamleleri oluyor. Son dönemde böyle bir oyuncuyu bir daha yakalayamam... Taraftar da çok talep ediyor, camia da çok istiyor. Bu fırsatı da kendi lehlerine çevirmek istiyorlar. Bunlar gayet doğal, normal.
Ama burada da başkan bir duruş sergiliyor. Beşiktaş, kulüp menfaatlerine göre hareket edip ona göre hamleler yapacaktır diye düşünüyorum. Buradan döner mi, dönmez mi? Büyük ihtimalle, benim içgüdülerime ve sezgilerime dayanarak söylüyorum, dönmeyeceğini düşünüyorum açıkçası. Olması gereken de bu.
Ama menajerler sürekli böyle kurnazlıklar yapıyor. Yapmayın kardeşim, bırakın oyuncunun ailesi, oyuncu kararını versin…
Mohamed Salah transferi gerçekleştiği takdirde inanıyorum ki forma satışlarıyla, reklam gelirleriyle maaşının büyük bir kısmını karşılayacaktır.
Salah, 160-170 bin Liverpool taraftarını Müslüman yaptı. Bu 170 bin kişi içinden belki de 50 bin kişi Salah’ın formasını satın alacak.''
www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026