Şenol Güneş ile yolların ayrılmasının ardından ilk resmi maçına yardımcı antrenör Burak Yılmaz yönetiminde çıkan Beşiktaş, karşılaşmadan 2-0 galip ayrılarak milli ara öncesinde rahat bir nefes almıştı.

Milli araya 16 puanla 4'üncü sırada giren Siyah-Beyazlı ekipte Salih Uçan, sergilediği performans ile dikkatleri tekrardan üzerine çekti. Milli oyuncu, bu sezon başından bu yana sergilediği devamlılık ve istikrar ile siyah-beyazlı taraftarlardan olumlu not aldı. Siyah-beyazlı ekibin bu sezon oynadığı 16 resmi maçın 14'ünde süre alan Salih, bu karşılaşmalardan 13 tanesine ilk 11'de başladı.

ÇOK İSTİKRARLI

Eski teknik direktör Şenol Güneş'in vazgeçilmez isimlerinden birisi olan 29 yaşındaki orta saha, Güneş'in ayrılığının ardından İstanbulspor maçında takımın başında bulunan Burak Yılmaz'ın da güvendiği isimlerden birisi oldu.

CARDIFF CITY TALİP OLDU

İngiltere Championship ekiplerinden Cardiff City de Beşiktaş’taki geleceği belirsizliğini koruyan Salih Uçan’ı takibe aldı. Teknik direktörlüğünü Erol Bulut’un yaptığı Ada temsilcisi, Salih’i ara transfer döneminde kadrosuna kazandırmayı planlıyor.

ANLAŞMA SAĞLAYAMAMIŞTI

Kara Kartal’da sezon sonunda bitecek olan kontratını uzatmak için yönetimle yaptığı görüşmelerden sonuç alamayan Salih Uçan, masadan kalkmıştı. Beşiktaş’tan yıllık 400 bin Euro ücret kazanan Salih, bu rakamın 1.5 milyon Euro seviyesine yükseltilmesini istemiş ancak Siyah-Beyazlılar ise bu rakamın yarısını önermişti. Tarafların arasındaki büyük fark sebebiyle anlaşma sağlanamamıştı.

14 KARŞILAŞMAYA ÇIKTI

Deneyimli orta saha oyuncusunun, sözleşmesi uzatılmazsa ocak ayında kontratının bitimine 6 ay kala Bosman Kuralları gereği yeni sezon için başka bir kulübe erkenden imza atma hakkı doğuyor. Salih, bu sezon Beşiktaş formasıyla 14 karşılaşmaya çıkıp 1 gol ve 4 asistlik performans sergilemişti.

Kaynak: Fanatik