Beşiktaş'ta bir ayrılık daha kapıda. Bir türlü Alanyaspor'daki günlerine dönemeyen Salih Uçan gözden çıkarıldı. Tecrübeli oyuncu için Altay ve Göztepe devrede.

Spor Toto Süper Lig'de son 12 haftada sadece 3 puan toplayarak devre arasına ateş hattının 1 puan üzerinde giren Altay'da gözler takıma yapılacak takviye çevrildi. Teknik direktör Mustafa Denizli'nin verdiği listeye göre çalışmalarına başlayan yönetim, dün ilk hamlesini gerçekleştirdi. 

Siyah beyazlılar, Göztepe'nin de talip olduğu Salih Uçan için Beşiktaşlı kurmaylarla dirsek temasına başladı.

Dün Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Beşiktaş ile karşılaşan İzmir ekibinde yöneticiler, maç esnasında transfer görüşmesi gerçekleştirdi.

Sezon başında Kartal'a gelen fakat performansıyla hayal kırıklığı yaratan Salih'in de forma giyebileceği bir takıma gitmek istediği öğrenildi. Futbola Bucaspor alt yapısında başlayan Salih, sırasıyla Fenerbahçe, Roma, Sion, Empoli ve Alanyaspor formalarını giydi.

Oyuncunun transferi için yoğun bir trafik yaşanırken, geçen sezon Beşiktaş'a tesislerinin kapısını açan İzmir temsilcisi Altay'ın sıcak ilişkiler nedeniyle bir adım önde olduğu öğrenildi.

Kaynak: Yeni Asır