Sezon başında Alanyaspor'dan ayrılarak Beşiktaş'ın yolunu tutan Salih Uçan Siyah Beyazlılarda bekleneni veremedi. Milli futbolcunun devre arasında takımdan gönderilmesi gündeme geldi. Salih Uçan için girişimler başladı. İşte son dakika haberinin detayları...

SEZON BAŞINDA BEŞİKTAŞ'I TERCİH ETMİŞTİ 

Geçtiğimiz sezon Aytemiz Alanyaspor'la başarılı bir sezon geçiren Salih Uçan, Güney ekibiyle sözleşme yenilememiş ve sezon bşında takımdan ayrılmıştı. Galatasaray ve Beşiktaş, milli futbolcu için girişimlere başlamış; Salih Uçan, Beşiktaş'ı tercih etmişti.

SON OLARAK ALTAY MAÇINDA 11'DE BAŞLADI 

Sergen Yalçın yönetiminde sezona başlayan Beşiktaş'ta Salih Uçan ligin başında forma şansı bulurken bu fırsatı iyi değerlendiremedi. Milli futbolcu ligde son olarak 7. haftada oynanan Altay maçında ilk 11'de forma giydi. Salih Uçan geride kalan 12 haftada ise yedek kulübesinde kaldı.

SALİH UÇAN İÇİN GİRİŞİMLER BAŞLADI 

Beşiktaş'ta forma şansı bulmakta zorlanan Salih Uçan'ın Ocak transfer döneminde takımdan ayrılması bekleniyor. Milli futbolcu için girişimler başlarken dün transfer görüşmesi gerçekleşti.

ALTAY DEVREDE 

Yeni Asır'da yer alan habere göre Spor Toto Süper Lig'de son 12 haftada sadece 3 puan toplayarak devre arasına ateş hattının 1 puan üzerinde giren Altay'da gözler takıma yapılacak takviye çevrildi. Teknik direktör Mustafa Denizli'nin verdiği listeye göre çalışmalarına başlayan yönetim, dün ilk hamlesini gerçekleştirdi. Siyahbeyazlılar, Göztepe'nin de talip olduğu Salih Uçan için Beşiktaşlı kurmaylarla dirsek temasına başladı.

DÜN TRANSFER GÖRÜŞMESİ GERÇEKLEŞTİ 

Dün Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Beşiktaş ile karşılaşan İzmir ekibinde yöneticiler, maç esnasında transfer görüşmesi gerçekleştirdi.

FORMA GİYMEK İSTİYOR 

Sezon başında Kartal'a gelen fakat performansıyla hayal kırıklığı yaratan Salih'in de forma giyebileceği bir takıma gitmek istediği öğrenildi. Futbola Bucaspor alt yapısında başlayan Salih, sırasıyla Fenerbahçe, Roma, Sion, Empoli ve Alanyaspor formalarını giydi.

ALTAY BİR ADIM ÖNDE 

Yıldız futbolcunun transferi için yoğun bir trafik yaşanırken, geçen sezon Beşiktaş'a tesislerinin kapısını açan İzmir temsilcisi Altay'ın sıcak ilişkiler nedeniyle bir adım önde olduğu öğrenildi.