Süper Lig’e verilen aranın ardından yönetimin izni ile ülkesine dönen Kevin-Prince Boateng canlı yayında soruları cevapladı.

Evde ailesiyle vakit geçirmekten memnun olduğunu söyleyen Boateng, futbolcuların bu zorlu süreçte ön safta olup, ihtiyacı olanlara katkı yapmaları gerektiğinin altını çizdi.

“Biz oyuncular olarak böyle zor zamanlarda en ön safta yer almalıyız. Toplumdaki konumumuz ve finansal getirimiz bizi önemli hale getiriyor. Bizde bu nedenle katkı yayıp sorumluluk almalıyız. İsterdim ki yardım amaçlı bir maç organize etmek mümkün olsun ama ne yazıkki şu an böyle bir organizasyon  yapma şansımız yok.”

FUTBOLU ÇOK ÖZLEDİM

“Sahaya çıkmayı futbol oynamayı çok özledim. Gerçekten bu şekilde yarım kalması çok üzücü. Futbolu, taraftarları ve sahada olmayı çok özledim.”

ŞAMPİYON OLACAĞIZ VE ÇILGINLAR GİBİ KUTLAYACAĞIZ

Boateng canlı yayına veda ederken “Güçlü kalın, sağlıklı kalın ve evde kalın” diyerek taraftara şunları söyledi “Bekleyin daha bitmedi, döneceğim. Boateng ve Beşiktaş olarak daha yapacak çok işimiz var. Ben Frankfurt’ta oynarken, bir şey söylemiştim, 'Kupayı kazanacağız.' Bana kimse inanmadı. Ama kupayı kazandık. Hiç bir şey bitmedi göreceksiniz lig tekrar başlarsa şampiyon olacağız ve bunu çılgınlar gibi kutlayacağız.”

duhuliye.com